Cian Ducrot a lansat single-ul I'll Be Waiting
2022-11-14 18:57:09

Cian Ducrot a lansat single-ul „I’ll Be Waiting”, o baladă universală simplă, elocventă din punct de vedere emoțional, cu o semnificație specifică pentru scriitor. Single-ul vine după sfâșietorul „All For You”, care a ajuns în topul Top 20 din Marea Britanie și știrile despre un turneu principal din Marea Britanie în martie 2023.

În timp ce “All For You” se concentrează pe pierderi nuanțate, cu un strop de regret față de propriul tău comportament, I’ll Be Waiting se ocupă de frustrările care vin odată cu speranța disperată că cineva apropiat se poate schimba. Vorbind despre single, Cian spune: „Este o poveste despre a aștepta ca cineva pe care-l iubești, să apară, dar tinde să nu apară atunci când ai nevoie de el”. Apoi adaugă „Nu am vrut să am o relație cu tatăl meu când eram copil, era o persoană oribilă, dar și când ești copil, tot vrei să-i pese tatălui tău”.

Alimentat de puterea fanilor de pe TikTok și de o versiune specială în duet cu fosta parteneră de turneu, Ella Henderson, pentru care a deschis un Shepherd’s Bush Empire epuizat, All For You a devenit cel mai important single al lui Cian, urcând constant în top 40 din Marea Britanie și, în cele din urmă, a ajuns în primele 20 după 22 de săptămâni în top. Scrisă și produsă exclusiv de Cian, versiunea originală a baladei tandre a fost previzualizată pe Insula Iubirii din acest an, a fost redată de peste 5,4 milioane de ori la nivel global și numără peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

După ani de luptă cu decizia sa de a renunța să mai devină muzician clasic, Ducrot își trăiește în sfârșit visul recurent de a cânta propriile melodii în fața fanilor. La începutul anului viitor, el va porni într-un turneu deja aproape epuizat în Marea Britanie, cu escale la Glasgow, Manchester, Newcastle, Nottingham, Birmingham, Swansea, Bristol, Oxford, Londra, Dublin, Belfast, Killarney, Galway, Limerick, Kilkenny, înainte de a se încheia cu o întâlnire în orașul său natal, Cork. Acest nou turneu îl va vedea pe Cian interpretând cele mai mari hituri ale sale, precum Crocodiles, Not Usually Like This și Hello Gorgeous, precum și muzică nouă.

Ducrot a construit un public de 1,1 milioane de oameni pe TikTok, iar conexiunea sa ireverentă și creativă cu fanii de pe platformele sociale continuă să consolideze și mai mult poziția de star pop în ascensiune.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *