Cian Ducrot lanseaza albumul de debut - "Victory"
2023-08-04 20:34:28

Cian Ducrot se pregătește să-și consolideze statutul de vedetă în ascensiune cu albumul său de debut – „Victory”, lansat astazi, 4 august 2023.

Recent, single-urile “I’ll Be Waiting” si “All For You” au fost certificate cu discul de aur si au ocupat locuri fruntase in topul Official Singles UK.
„Part of Me” este tributul sincer al lui Cian adus cel mai bun prieten al său, Phily, care și-a încheiat propria viață, reflectând asupra momentele împărtășite impreuna si care definesc o prietenie – amintiri care nu vor fi uitate niciodată.
„Part of Me” oferă o perspectivă asupra vulnerabilității purtătoare de suflet și a sound-ului suprem pe care Cian il demonstrează pe tot parcursul albumului „Victory”. Pentru Cian, reprezintă punctul culminant al unui vis de o viață. Dar și mai semnificativ, reprezintă un triumf în fața unor șanse insurmontabile în care curajul, determinarea și sprijinul i-au schimbat viitorul în bine.

“Albumul reprezintă victoria încrederii în sine, victoria tuturor celor din jurul meu pe care îi iubesc și care m-au iubit înapoi”, spune Cian.

Acesta adauga: „Pentru a începe să înțelegi albumul, trebuie să știi multe despre viața mea, de unde am venit, cum eram
crescut și genul de copil care eram. O casă ruptă la o vârstă fragedă este locul unde a început cu adevărat povestea, mama mea, fratele meu și eu am devenit o echipă și muzica a fost salvatorul nostru. Ne-a salvat mental și spiritual, dar i-a permis și mamei mele să o facă literalmente pentru a pune mâncare pe masă.

Crescut în Cork, Cian a fost înconjurat de muzică mereu, învățând sa cante la pian, chitară clasică, saxofon, percuție, tobe, vioară și flaut. A studiat la Academia Regală de Muzică din Londra de la vârsta de nouă ani și, ulterior, s-a simțit împărțit între pregătirea sa clasică și dorința de a face muzică pop. Și-a continuat studiile în timp ce scria cântece și postări pe rețelele de socializare, dar mintea lui a fost hotărâtă în urma unei tabere de compoziție, de succes, din Los Angeles.
Factorul decisiv între cele două lumi a fost capacitatea pe care o are un artist pop de a se conecta cu publicul său – și
acesta rămâne un aspect important al artei sale până astăzi. Prima sa descoperire pe TikTok a dus la EP-ul său de debut „Make Believe” și a crescut cu fiecare lansare, mai ales cu „I’ll Be Waiting”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *