Cine e Eva Timush, noua apariție în trending-ul românesc
2023-07-24 20:54:03

În lumea muzicii în continuă evoluție, o stea în ascensiune a apărut, captivând audiențele cu frumusețea ei, vocea hipnotizantă și talentul incontestabil. Eva Timush e numele care a stat, alături de Vescan, cu piesa ,,Colegi de apartament”, timp de 13 săptămâni în topul celor mai ascultate piese din România, de pe radio. Acum, artista cucerește din nou publicul cu ultima sa lansare, piesa ,,Te-am sunat”, în colaborare cu rareș.

De unde a apărut artista? Eva Timush a lansat prima sa piesă, “Tattoo”, în 2022, alături de echipa Global Records, însă ea se făcea deja remarcată la TV și în mediul online.

Învățăcelul Irinei Rimes. Acum 4 ani, Eva cucerea juriul de la Vocea României și intra în echipei Irinei Rimes, în care a rămas până în semifinală. Momentul său din battle-uri are la acest moment peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

Preferata concursurilor TV. Născută în Republica Moldova, Eva Timush muncește la visul ei de când se știe, în copilărie participând la zeci de concursuri precum Next Star România. La doar 15 ani, Eva ajungea în finala Românii Au Talent, ca preferata juraților și posesoarea unui wild card, care a trimis-o direct într-una dintre semifinale. 

Mii de urmăritori pe social media. Prezența și talentul său indiscutabil i-au adus artistei o comunitate numeroasă pe social media, având aproape 400K, individual, pe TikTok și Instagram.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *