Cine este femeia cu care se saruta Lora?
2017-05-02 21:29:38

Touch Magazine, cea mai noua revista online din Romania, lanseaza cel de-al doilea numar. Sub egida transformarilor, Lora, protagonista de pe coperta si una dintre cele mai bune voci din Romania, intra intr-un joc al contrastelor. Alb sau negru, Yin sau Yang, artista pune in discutie tema echilibrului si atrage atentia asupra iubirii de sine.

Laura, alter-ego-ul Lorei, este fata care a venit in Bucuresti plina de visuri si gata sa cucereasca industria muzicala cu vocea ei. Transformarea din cel mai nou pictorial Touch Magazine simbolizeaza o intoarcere la radacini. Valentele personalitatii ei au prins viata prin intermediul obiectivului lui Bogdan Petrice, care le-a imortalizat intr-o armonie perfecta.

Cu toate ca look-ul abordat a fost unul masculin, Lora aratandu-si latura androgina, sensibilitatea si fragilitatea si-au facut locul printre cadrele puternice, care emana multa siguranta si stabilitate.

Momentul culminant al sedintei foto este chiar coperta revistei, in care o vedem pe Lora cum se saruta cu ea insasi, aratand de fapt cum cele doua personalitati sunt in stransa legatura, neputand exista una fara cealalta.

Despre intreaga experienta, Lora marturiseste: “Este o sedinta foto avangardista si este primul pictorial cu Lora si Laura, alter-ego-ul meu. Odata cu lansarea single-ului “I Know”, publicul meu a intrat in acest joc. Propunerea Touch Magazine de a imortaliza cele doua valente ale personalitatii mele a fost o provocare. Imi doresc ca cei care privesc coperta sa vada dincolo de imagini si sa inteleaga mesajul. Echilibrul este in interiorul nostru si in primul rand trebuie sa ne iubim pe noi ca sa putem radia iubire!”

Touch Magazine este prima revista din Romania distribuita exclusiv pe Facebook si Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/touchmagazineofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/touch.magazine.official/

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu parerile voastre. Enjoy!

Foto credit: Bogdan Petrice
Stilist: Amir Dobos si asistent stilist Ioana Grama
Machiaj: Cecilia Rentea
Coafura: Adonis Enache

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *