City Girls face echipă cu Usher pentru piesa Good Love
2022-07-04 21:24:13

City Girls face echipă cu Usher pentru piesa “Good Love”. Producția optimistă a piesei dă startul unei atmosfere speciale pentru ringul de dans. În videoclip, Usher și doamnele sunt pe un patinoar, completat cu coregrafii spectaculoase pe patine.

Piesa vine după favoritului fanilor „Top Notch” [feat. Fivio Foreign], care a strâns deja peste 3 milioane de stream-uri Spotify și peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

City Girls continuă să fie prezente în lumea muzicii. JT și-a unit recent forțele cu Summer Walker pentru „Ex For A Reason” pe Still Over It, generând 32,2 milioane de stream-uri Spotify și 10 milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, albumul a ajuns pe locul 1 în Top 200 Billboard. Cel mai recent single de la Yung Miami a fost „Rap Freaks”, care a fost lăudat de UPROXX și Billboard.

Acum, duo-ul s-a întors și este pregătit pentru cel mai îndrăzneț moment de până acum. Fanii pot experimenta City Girls de aproape și personal în turneul „Come Home The Kids Miss You”, cu Jack Harlow, începând din 5 septembrie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *