CLAIRE ROSINKRANZ continua sa livreze imnuri potrivite pentru vara si lanseaza single-ul 123
2022-07-29 21:43:50

Menținând un impuls de neoprit în acest an, cântăreața, compozitoarea și multi-instrumentista, Claire Rosinkranz, în vârstă de 18 ani, din sudul Californiei, oferă o nouă melodie intitulată „123″.

Piesa apare după imnul ei pop punkizat „i’m too pretty for this”. Acesta din urmă a strâns deja peste 1,2 milioane de ascultari pe Spotify. HYPBAE a botezat track-ul „noul imn al erei răufăcătorilor” și a continuat să-l salute drept „un bop cu care se poate identifica literalmente toată lumea într-o relație toxică”.

De când și-a lansat debutul „Backyard Boy”, Claire și-a construit în mod constant o bază de fani neclintiți la nivel mondial, strângând peste 1 miliard de streamuri globale.

În continuare, Claire iese la drum cu apariții viitoare la Lollapalooza, Austin City Limits, Life Is Beautiful și ca sprijin direct pentru Alec Benjamin în turneul său The (UN)Commentary Tour. Întâlnirile cu Alec Benjamin încep pe 8 septembrie în Austin, TX, la Stubb’s Waller Creek Amphitheatre și se încheie pe 16 octombrie la Arizona Federal Theatre din Phoenix, AZ.

Claire Rosinkranz și-a pus amprenta pentru prima dată în 2020, odată cu lansarea independentă a piesei „Backyard Boy”. Cântecul a explodat inițial pe TikTok și a continuat să devină un succes viral, acumulând peste un miliard de ascultari, primind aprecieri pe scară largă de la publicații precum The New York Times și Billboard, care l-au numit printre „Cele mai bune cântece din 2020″.
De asemenea, i-a adus un MTV Trending VMA pentru „Cea mai bună melodie revoluționară”.

EP-ul ei de debut BeVerly Hills BoYfRiend a urmat rapid prin semnarea ei cu slowplay/Republic. A văzut-o pe artistul promițător colaborând cu artiști precum Jeremy Zucker, Role Model și Clinton Kane. În 2021, Claire și-a lansat EP-ul 6 Of A Billion, care a adunat 173 de milioane de streamuri globale și a văzut-o lansând un turneu sold-out.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *