Claudia Suteu lanseaza single-ul si videoclipul "Nota de plata"
2015-11-26 20:00:11

Claudia Suteu si LiveArtist lanseaza, astazi, o noua piesa, cu videoclip, single pe care l-a numit sugestiv “Nota de plata”, o plata pe care toti oamenii o fac in viata de zi cu zi, atat la propriu, cat si la figurat.

“Sper ca oricine ascultă piesa “Nota de plată”, să se regăsească în versurile mele. Este, oarecum, inevitabil să nu simţi că a fost sau ca este şi povestea ta pentru ca de fiecare data cand primim sau cerem, ne asteptam sa platim intr-un fel sau altul. Este o roata care se intoarce, de cele mai multe ori, atunci cand ne asteptam mai putin, in favoarea sau in defavoarea noastra. Filmările pentru videoclip au fost o plăcere şi vreau să mulţumesc întregii echipe, care a dat dovadă de mult profesionalism”, a declarat Claudia.

Claudia are 25 de ani, este pianistă şi producător muzical si se poate lauda ca a compus mai multe piese, care au prins foarte bine la public. Mesajele sale sunt puternice în toate ipostazele, de la piesa “Unghiile false”, până la “Colectiv”, melodie care are peste 1 milion de vizualizari pe YouTube.

Va invit cu drag sa urmarim clipul single-ului “Nota de plata”, dupa care va astept cu mare drag sa-mi spuneti parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *