Cleopatra Stratan este Fata lu’ tata în cel mai nou single al său
2023-05-17 17:14:09

Cleopatra Stratan, artista ce a cunoscut succesul mondial încă de la vârsta de 3 ani cu hitul „Ghiță” ce s-a auzit în țări precum Japonia, Spania și Mexic, este vara aceasta „Fata lu’ tata”. Cu muzica și versurile compuse de către Smiley alături de Lucian Nagy, Florin Boka și Edward Sanda, „Fata lu’ tata” este despre legătura dintre un părinte și copilul său, dar și despre încrederea de a porni și de a construi propriul drum și propria poveste.

„«Fata lu’ tata» este una dintre piesele mele preferate și e foarte diferită față de ce am lansat până acum, având și o energie specială. E despre auto-cunoaștere, auto-descoperire și căutarea identității artistice. E despre maturizare, independență, siguranță și încredere! Îmi place că piesa reprezintă faptul că sunt «fata lu’ tata» și sper ca toate «fetele lu’ tata» să se regăsească în această bombă de energie muzicală! Îi mulțumesc în special lui Smiley, creatorul acestei piese frumoase!”, povestește Cleopatra despre cel mai nou single al său.

Artista a cucerit publicul cu muzica sa de la o vârstă foarte fragedă, iar din anul 2008 are propria ei papușă. În anul 2009, Cleopatra este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4. După mai multe single-uri de succes printre care și „Te las cu inima”, „Pupă-mă”, „Eu m-am pierdut”, „La ușa mea”, „Dragoste, vă rog” alături de Edward Sanda și „Cel puțin o veșnicie”, au urmat „Vorba de tine”, o baladă emoționantă despre iubire, dar și „În dreapta mea” și „Vremea de iubit”, alături de Edward Sanda.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *