Cleopatra Stratan se mută înapoi în România după succesul cu noua piesă «Te las cu inima»
2018-07-11 13:26:48

Cleopatra Stratan a reușit să intre în topuri cu noua piesă lansată de curând, intitulată «Te las cu inima», iar succesul piesei a făcut-o să conștientizeze cât de important este pentru ea să revină în România alături de familia ei pentru a-și demara proiectele artistice pe care le are de foarte mulți ani în minte.

Cleopatra Stratan, chiar dacă a ieșit pentru multă vreme din atenția publicului, ea s-a pregătit intens pentru viața de artist. A făcut pian, a luat lecii de canto și teatru, iar toate aceste activități au făcut-o să ajungă cine este ea astăzi.

„Am învăţat, am terminat clasa a 9-a, mi-a descoperit pasiunile, respectiv gătitul și teatrul. Cânt mereu, canto, pian, cântam înainte și împreună cu familia.

Mi-a venit ideea să fac lecții de teatru și am ajuns în Teatrul Național din Chișinău, am început lecțiile de arta vorbirii, mi-am făcut prieteni.

Anul trecut am avut un examen și a fost bine. Acum am venit în București pentru promovare, dar vrem să ne reîntoarcem aici, acum stăm la Chișinău.

Îmi amintesc de acea perioadă, a fost ceva fabulos, pentru mine și pentru părinții mei. Îmi amintesc cum era scena plină cu jucării. M-am bucurat de copilărie, am echilibrat tot”, a povestit Cleopatra Stratan, la „Acces Direct”.

Ea pregătește un proiect alături de tatăl ei, cei doi își doresc să formeze o trupă cu care să realizeze piese noi și cu care să aibă concerte.

„O să lansăm proiectul la care mă gândesc eu de mult, o să avem o formație noi cu doi cu încă o persoană”, a declarat Pavel Stratan în urmă cu câteva zile pentru Antena Stars

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *