CLICK ne canta "DE DRAGOSTE SI RAZBOI" (feat. MISS MARY & EL NINO)
2017-06-23 16:38:47

“De Dragoste si Razboi” este noul single, semnat CLICK feat. Miss Mary & EL NINO.
O poveste de iubire a soldatului plecat pe front, o drama a indepartarii…

“De dragoste si razboi este povestea iubirii sincere ce are la baza familia, intr-o societate definita de o lupta continua. Este povestea soldatului plecat pe front, departe de aleasa inimii lui. Este drama indepartarii, a razboiului, dar in acelasi timp bucuria dragostei, a ambitiei si increderii.

Lucram de multa vreme la acest proiect si este unul care ma defineste perfect. Sunt fericit si recunoscator ca Dumnezeu mi-a trimis in cale oamenii care sa ma ajute sa il finalizez. Este o onoare sa va am aproape.

Multumesc: George si Gabi Onea, Miss Mary, El Nino, Liviu Craciun si echipa si nu in ultimul rand baietilor care m-au ajutat sa orchestrez aceasta piesa: Acxel si Lorean Georgian” a declarat CLICK

“A fost o placere sa lucrez cu CLICK si cu El Nino, doi oameni extrem de talentati si deschisi. Am apreciat tare mult faptul ca am avut libertatea sa ma exprim si sa creez pe aceasta piesa si bineinteles ca inspiratia m-a lovit instant.
E un cantec de suflet, o poezie!” l-a completat Miss Mary

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “De Dragoste si Razboi”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *