CLMD își marchează aniversarea de zece ani cu muzică nouă!
2022-04-02 19:52:00

CLMD marchează aniversarea de zece ani cu o nouă melodie, la exact zece ani după single-ul său de debut „Black Eyes and Blue” în 2012.
Producător și DJ, CLMD, cunoscut și sub numele de Martin Danielle, face echipă cu artistul Sofiloud pentru piesa „Losing My Breath”.
Piesa este scrisă de Martin în colaborare cu Skinny Days și Sofiloud, iar cu melodiile EDM/House sound, CLMD te duce înapoi la rădăcinile sale de unde a început totul. CLMD descrie melodia ca „un omagiu adus nopților de club târzii, dansând pentru oamenii tăi preferați și simțind intimitatea unei camere întunecate plina de iubitori de muzică. Cred că este timpul să ne întoarcem la acel sentiment.

„Losing My Breath” este prima colaborare a CLMD cu Sofiloud, un nou artist pop cu o voce neîntreruptă și un viitor interesant. „Soufloud este una dintre cele mai tari noi perspective de a intra pe scena muzicală norvegiană în ultimii ani. Atitudinea, vocea și modul ei de a scrie sunt, cu adevărat, fresh. Am fost norocos să reușesc să colaborez cu ea atât de devreme în cariera ei”–CLMD

Cu 800 de milioane de streamuri pe Spotify și peste 350 de milioane de vizionări pe YouTube, CLMD a construit un repertoriu amplu. CLMD a întors capetele cu single-ul său „Stockholm Syndrome”, care a fost certificat de 6 ori platină în Norvegia. După zece ani în calitate de CLMD, Martin are planuri mari pentru aniversarea lui de zece ani, cu mai multe lansări de cântece de-a lungul anului și alte proiecte interesante.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *