Cluj-Napoca: Concert BZN - Grand Finale Tour
2019-02-08 19:01:48

Turneul de adio “The Grand Finale Tour” al celor mai indragite voci din Tarile de Jos – Jan Keizer & Anny Schilder de la BZN – va avea oprire in orasul Cluj-Napoca pe data de 22 iunie 2019 la Sala Polivalenta.

Jan Keizer & Anny Schilder, adevarati ambasadori ai turismului romanesc, s-au indragostit nebuneste de ia romaneasca, evenimentul de la Cluj fiind dedicat bluzei nationale pe care o vor purta in semn de respect si cu efuziune pentru toti fanii romani. “Aceasta bluza minunata va fi prezentata oriunde vom calatori in lume, ca port traditional romanesc”, au declarat artistii in perioada concertului de Revelion de la Sibiu, atunci cand au remarcat cu uimire frumusetea si puritatea iei noastre.

“Blue Eyes”, “Dance, Dance”, “Twilight”, “Put On Your Make-Up”, “Just an Illusion”, “Waltzing Maria”, “Amore” sau “La Primavera” sunt doar cateva dintre adoratele piese pe care cei doi membri BZN le pregatesc pentru concertul din 2019! De asemenea, cunoscuta “Drumurile noastre” reinterpretata de Jan & Anny alaturi de regretatul Dan Spataru va putea fi ascultata pentru prima oara, live, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Melodia si videoclipul au fost lansate, oficial, la Bucuresti, in anul 2014.

In urma cu doi ani, BZN s-a gasit in turneu in Africa de Sud si au sustinut peste 100 de concerte in Belgia si Olanda. Tot in 2017, au calatorit in Grecia alaturi de 750 de fani, pentru un concert remarcabil.

https://youtu.be/dNrZ4-5B_sw

Biletele pentru concertul BZN “The Grand Finale Tour”, 22 iunie, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, se gasesc la urmatoarele categorii:

CATEGORIA VIP – 396 lei
CATEGORIA I – 336 lei
CATEGORIA II – 296 lei
CATEGORIA III – 196 lei
CATEGORIA IV – 96 lei
IMPORTANT! Acest turneu de adio al celor de la BZN ofera un PACHET LIMITAT de bilete la PRET PROMOTIONAL (-50% din pretul biletului intreg)!!

Va invitam sa profitati de acest pachet incepand de astazi, preturile pentru cele cinci categorii de bilete fiind dupa cum urmeaza:

CATEGORIA VIP – 396 lei – 198 lei
CATEGORIA I – 336 lei – 168 lei
CATEGORIA II – 296 lei – 148 lei
CATEGORIA III – 196 lei – 98 lei
CATEGORIA IV – 96 lei – 48 lei
Reteaua iabilet pune la dispozitie mai multe puncte de vanzare. Aici lista completa pentru orasul dumneavoastra: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.

Biletele pot fi prezentate atat in format fizic (print) cat si in format digital (pe telefon).

Pentru alte intrebări sau probleme referitoare la biletele achizitionate, va rugam sa contactati firma de ticketing pe adresa de mail contact@iabilet.ro.

DESPRE BZN

In vara lui 1965 se pun bazele formatiei BZN (Band Zonder Naam, traducerea din olandeza pentru “Band Without Name” – “Formatia Fara Nume”). Grupul a devenit foarte popular in Tarile de Jos si in zone destul de indepartate de Europa, cum ar fi Africa de Sud si Asia. Dupa 42 ani de cariera muzicala, 42 de albume, pe data de 16 iunie 2007 povestea BZN (artistii celui de mai de succes band din Tarile de Jos) au spus stop activitatii muzicale.

Cariera au inceput-o in 1966, in orasul natal Volendam, ca promotori ai genului pop-rock, cu influente britanice. Formula de inceput era compusa din Jan Veerman (voce), Cees Tol (chitara), Evert Woestenburg (chitara), Jan Tuyp (bass) si Gerrit Woestenburg (percutie). Dupa putin timp, au schimbat genul, abordand de aceasta data hard-rock-ul. Suferind cateva schimbari de componenta, au inceput sa cante pop comercial, vocalista Anny Schilder avand un cuvant greu de spus in aceasta privinta. Aceasta formula a fost cea care le-a adus succesul de casa, in timp ei devenind cea mai populara formatie olandeza a tuturor timpurilor.

Primul single cu succes de casa a fost “Mon Amour”, lansata in 1976, rezistand foarte multe saptamani pe locul 1 in topul olandez. Faima lor a depasit curand granitele, mai ales ca versurile lor erau in limba engleza. De atunci pana la despartirea oficiala din 2007 au urmat peste 50 de hit single-uri, o parte dintre ele fiind interpretate alaturi de noua vocalista, Carola Smit, care a sosit in grup in 1984, dupa plecarea lui Anny Schilder.

In 2009, Jan & Anny revin la dragostea lor de-o viata, muzica, si pleaca in turnee ca o prelungire a fostului grup BZN, proiectul celor 2 voci celebre olandeze. Timp de 10 ani au concertat peste tot in lume sub titulatura : The Original Voices of BZN: Jan Keizer& Anny Schilder.

Acest proiect isi inchide activitatea in 2019. Mai jos puteti vedea mesajul video oferit de catre cei 2 artisti tuturor fanilor sai:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *