Coi Leray a lansat albumul COI
2023-07-04 12:21:17

Coi Leray a lansat albumul “COI”. Proiectul cu 16 piese este albumul al doilea al lui Coi, după lansarea albumului ei de debut din 2022, Trendsetter. Coi a dat, cu adevărat, tonul noului album cu primele trei single-uri „Run It Up”, „Bops” și „My Body”, cu ritmuri catchy și le-au oferit ascultătorilor o previzualizare a gamei sale creative extinse și a sunetului care sfidează genul.

Coi își dezvăluie cu mândrie versatilitatea și creșterea sunetului ei, colaborând cu producători, muzicieni și compozitori de elită precum David Guetta, Saucy Santana și James Brown, ea a creat un album care își arată creativitatea și va continua să-și demonstreze succesul ca artist de top.

Anul 2023 a venit in forță pentru Coi datorită succesului hitului său „Players”, care tocmai a fost certificat cu platină de către RIAA, a noilor lansări muzicale generoase și a spectacolelor în festival, cum ar fi Rolling Loud California, Austin City Limits, Summer Jam și multe altele. Coi se alătură, de asemenea, formațiilor de la Jay-Z’s Made In America și Kid Cudi’s Moon Man’s Landing. În acest an, Coi a devenit vocea campaniei „More Than Game” a WNBA înaintea sezonului 2023 și continuă să-și construiască CV-ul în spațiul modei, cu colaborarea ei cu FENDI by Marc Jacobs în colecția lor foarte așteptată Summer Capsule. Pe Coi o puteți auzi și pe marele ecran, cu colaborarea ei cu Metro Boomin pentru piesa lor „Self Love”, ca parte a Spider-Man: Across the Spider-Verse, acum în cinematografe.

COI Track Listing:

1. Bitch Girl
2. Bops
3. Make My Day (feat. David Guetta)
4. Players
5. My Body
6. Get Loud
7. Phuck It
8. Spend It (feat. Saucy Santana)
9. Don’t Chat Me Up (feat. Giggs)
10. On My Way
11. Run It Up
12. No Angels (feat. Lola Brooke)
13. Man’s World (feat. James Brown)
14. Black Rose
15. Radioactive (feat. Skillibeng)
16. Come and Go

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *