Colaborare specială între Malina și Amuly pentru Adio - Îmi vine greu să caut versul, să-mi descrie universul
2023-06-15 12:05:56

O nouă colaborare muzicală este gata să fie văzută de iubitorii muzicii bune, căci Malina și Amuly ne bucură cu piesa ”Adio”, prima lor colaborare specială. Sprint Music îți prezintă nu numai o melodie de dragoste dar și un videoclip interesant, cu un scenariu de film, filmat peste hotare.
Piesa “Adio”, ce tocmai a fost lansată de Mălina și Amuly, împreună cu Sprint Music, transmite un mesaj puternic de iubire, evidențiind puterea sentimentului de iubire care depășește barierele și orgoliile. Întreaga poveste a piesei a început de la un singur vers, “Îmi vine greu să caut versul, să-mi descrie universul”. Pornind de aici, cei doi au reușit să compună piesa și să contureze un mesaj puternic, încorporând trăirile fiecăruia în versuri. “Adio” reprezintă o colaborare inedită între Malina și Amuly și este rezultatul unei povești muzicale pline de emoții și pasiune. Această melodie transmite puternic sentimentele profunde ale iubirii și impasurile ce pot apărea într-o relație.
”Filmarile videoclipului au fost realizate in Elvetia, alaturi de echipa de la Hana Roads Studios, intreg procesul de filmare fiind de 22 de ore, in 3 locatii diferite. Momentul cel mai dificil în timpul filmărilor a fost chiar primul cadru din clip, în care trebuia să simulăm o ceartă între doi îndrăgostiți. Am încercat să ne transpunem complet în povestea piesei și a clipului, și am dat tot ce e mai bun din noi pentru a crea o atmosferă cât mai tensionată posibil”, ne-a spus solista.
Muzica pentru piesă a fost realizată de Andreea-Mălina Mureșan, Eduard-Andrei Platon și Amil Hameed, tot ei fiind cei care au colaborat la text, iar de orchestrație s-a ocupat Eduard-Andrei Platon. Așa cum am menționat deja, videoclipul a fost făcut de Hana Road Production, de producție s-au ocupat Andy Platon și Artemy Shulgin, asistent de producție fiind Natalia Korennaya iar de regie s-au ocupat Filip Flick și Artemy Shulgin. Au mai colaborat Filip Flick ca și director de imagine, de styling s-a ocupat Natalia Korennaya, de make-up Andrea Palko și de hair Nicola Berceni.
Malina este o tânără talentată și pasionată de muzică, acum studentă în al treilea an la Facultatea de Drept la UBB, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj. De mică, a avut pasiunea de a cânta și a participat la multe concursuri locale și regionale. Unul dintre momentele sale deosebite a fost când a avut ocazia să cânte alături de DJ Project, contribuind astfel și la concertul aniversar de 20 de ani al trupei DJ Project la Berăria H. Malina își compune și propriile piese. La vârsta de 13 ani, a scris prima ei carte intitulată “Ultimul Ceas”. Acest talent creativ s-a extins și în sfera muzicală, iar piesa ei intitulată “Adio” este un exemplu elocvent. Pe lângă partea muzicală, Malina este și creatoare de conținut în social media, unde are o comunitate de peste 20K de urmăritori. Amuly, trapper din industria muzicală românească, a reușit să se transpună foarte bine în această poveste muzicală, devenind exact piesa care lipsea din acest puzzle. Talentul său muzical este iubit de tinerii din România.
Amuly impresionează prin flow-ul său și un look care atrage atenția. Muzica este pasiunea sa supremă, iar de la vârsta de unsprezece ani își scrie propriile versuri. Una dintre cele mai populare piese ale sale a depășit chiar 30 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *