Colin si Kamelia lanseaza videoclipul “Piesa Noastra”
2016-06-17 19:14:07

In urma cu un an, chiar in aceeasi zi, Colin si Kamelia lansau “Piesa noastra”, o balada hip hop al carei refren se mai fredoneaza si astazi. Din acest motiv, artistii s-au reintalnit si au indeplinit dorinta fanilor de a vedea si un videoclip la mult indragita piesa.
Filmarile au avut  loc la Timisoara, intr-o hala abandonata de la marginea orasului, insufletita acum de acordurile piesei de dragoste.

Camerele de filmat au “dansat” mai bine de 12 ore sub indrumarea cunoscutului producator muzical George Hora, aflat in postura de regizor. Acesta si-a dorit enorm sa se ocupe de videoclip si a reusit sa redea vizual intocmai starea piesei. Astfel, praful din hala a fost transformat in praf magic si incorporat intr-un videoclip ce patrunde direct in suflet.

Colin se afla la primul sau videoclip, cumva pe nedrept, avand in vedere ca acesta compune muzica si versuri de 15 ani. Artistul a spus ca acum a venit momentul ca publicul  sa-l cunoasca si ca aceasta “piesa cu suflet” merita un refren cuprins de emotia vocii Kameliei. La randul ei, Kamelia a declarat ca e foarte incantata sa faca parte din piesa “care se va auzi mereu”, dupa cum spune si un vers din refren.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna clipul baladei “Piesa noastra”, a lui Colin si Kamelia, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *