Conan Gray a lansat "Killing Me"
2023-11-03 20:31:36

Conan Gray a lansat “Killing Me”. Conan a spus: „Am scris „killing me” în timp ce eram bolnav de gripă. A fost o perioadă mizerabilă în care am fost atât bolnav fizic, dar și foarte frânt de inima din cauza cuiva. Cred că toți avem acei oameni care nu ne tratează suficient de bine, dar pur și simplu nu putem să-i lăsăm să plece.”

Pentru piesa, Conan a făcut echipă cu legendarul producător Max Martin (The Weeknd, Adele, Ariana Grande), iar intro-ul piesei izbucnește rapid într-un pop-banger de neuitat bazat pe sintetizatoare. Conan cântă despre o relație în care există o linie fină între dragoste și ură.

„Killing Me” urmează recentul „Winner”, care a acumulat peste 14,6 milioane de stream-uri Spotify de la lansarea sa în august. Cântecul a atras aplauze ale criticilor pe scară largă de la Rolling Stone, OnesToWatch, UPROXX.
„Winner” s-a evidențiat ca a doua sa lansare din 2023, în urma melodiei „Never Ending Song”. Până în prezent, acesta din urmă a strâns aproape 40 de milioane de stream-uri la nivel mondial, în plus față de peste 5 milioane de vizualizări YouTube pentru videoclipul musical, a primit aprecieri de la Billboard, Rolling Stone, UPROXX și Vogue.

Recent, Conan a urcat pe scena Festivalului Global Citizen 2023 din Central Park din New York. Global Citizen este ultima dintr-o serie de apariții epice la festivaluri de la Conan, inclusiv spectacole pentru aproape 300.000 de persoane la Lollapalooza din America Latină și aproape 40.000 de persoane la Outside Lands.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *