Conan Gray a lansat single-ul Memories
2022-04-16 19:23:00

Conan Gray a lansat single-ul “Memories”. Acesta a anunțat și sosirea celui de-al doilea album, “Superache”.
Încă o dată, el prezintă un imn personal înrădăcinat în sentimente crude. Vocea lui se combină perfect cu pianul în timp ce el imploră: „ Please don’t ruin this for me. Please don’t make this harder than it already is. I’m trying to get over this.”

În prezent, străbătând America cu „The Conan Gray World Tour 2022″, el a lăsat fanilor sugestii în fiecare seară despre viitorul proiect. În acest weekend, turneul va face o oprire istorică pentru performanța sa de debut la Coachella 2022.

GQ l-a prezentat pe Conan în numărul lor din martie 2022 și l-a botezat „The New Prince of Sad Songs”, în timp ce Vogue l-a inclus în revistă pentru categoria de modă.
La vârsta de 12 ani, Conan a început să scrie primele versuri, totodată acesta posta intens pe internet desene, fotografii, vlog-uri, dar și gândurile lui. În anul 2018, a lansat piesa de debut, “Idle Town”, iar în următorii 3 ani, artistul a lansat “Sunset Season EP” și a susținut 3 turnee în America de Nord și 2 în Europa, lansând în 2020 albumul “Kid Krow”. Cele mai cunoscute piese ale lui Gray sunt: “Heather” și “Maniac”, fiind certificate cu discul de platina în America.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *