Conan Gray a lansat single-ul Never Ending Song
2023-05-19 22:34:32

Conan Gray a lansat single-ul “Never Ending Song”, o productie cu sintetizatoare îndrăznețe, vibrații New Romantic din anii 80′, cu stilul și spiritul secolului 21 si o producție oferită de legendarul Max Martin.

Despre „Never Ending Song”, Conan a declarat: „Este vorba despre o poveste la fel de veche ca timpul și, totodată ceva prin care am trecut cu toții, o relație tumultoasă și dureroasă, care, pur și simplu, pare să nu moară niciodată, indiferent de câte ori o ucizi. Întotdeauna mi-a plăcut să-mi ascund tristețea în interiorul muzicii optimiste. Așa m-am descurcat în viață. Nu îmi place niciodată să mă iau prea în serios – viața este destul de dureroasă așa cum este”, râde el.

„Am vrut să fac ceva care să pară o reflectare adevărată a cine sunt în zilele noastre. S-a simțit ca o sărbătoare a emoțiilor, mai degrabă decât a le jeli. Este frumos să creștem și să ne schimbăm împreună. „Never Ending Song” este începutul unei povești.”

În ultimii cinci ani, Conan Gray a devenit unul dintre cele mai mari și mai apreciate vedete pop ai generației sale. Cunoscute pentru versurile sale autentice și originalitatea în fiecare etapă a carierei sale, hiturile sale multi-platină „Heather” și „Maniac” au ocupat primele locuri in topurile de pe platformele de streaming și au modelat cultura Gen Z din întreaga lume. În 2020, albumul de debut al lui Gray, Kid Krow, a ajuns pe locul 5 în Billboard Top 200, pe locul 1 în topul Billboard Pop Albums și a devenit cel mai mare debut de artist nou al anului.
Anul trecut, albumul său al doilea, Superache, a devenit cel de-al doilea album din Top 10 in US Billboard 200 Chart și s-a clasat în top 10 în Australia, Marea Britanie, Irlanda și Țările de Jos.
În lumea modei, Gray a ajuns pe listele „Cel mai bine îmbrăcați” în Vogue, GQ și Paper pentru ținuta personalizată Valentino de pe scena principală a Coachella 2022, precum și pentru debutul său la Gala MET din 2022. Intrând în 2023, Gray dezvăluie o nouă eră cu noul single foarte așteptat „Never Ending Song”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *