Conan Gray a lansat un nou single, „Holidays"
2024-10-18 17:48:00

Conan Gray, cântărețul și compozitorul cu numeroase discuri de platină, a lansat astăzi un nou single, „Holidays”, prin intermediul Universal Music Group. Conan a prezentat pentru prima dată piesa live în timpul concertului sold-out de la Madison Square Garden. În primăvara acestui an, Conan a lansat cel mai recent album, „Found Heaven”, care include single-urile „Alley Rose”, „Fainted Love”, alături de „Lonely Dancers”, „Killing Me”, „Winner” și „Never Ending Song”. „Found Heaven” a fost produs de legendarul Max Martin, Greg Kurstin și Shawn Everett.

„Adevărul este că ‘Holidays’ este o piesă despre prietenie. Am vrut să compun o piesă care să surprindă acel sentiment de a te întoarce acasă, în orașul tău natal, după ce te-ai mutat, și să observi cum lucrurile se schimbă treptat – până într-o zi când te uiți în jur și realizezi că orașul tău pur și simplu nu mai este orașul tău. Singurul lucru care pare să nu se schimbe niciodată sunt prieteniile tale. Pot pleca pentru șase luni, dar imediat ce aterizez în Texas, parcă nimeni nu a plecat niciodată. Aceleași comenzi de mâncare, aceeași cafea tare și întotdeauna aceleași râsete. Asta este ceea ce mă ajută să trec prin sărbători în fiecare an.”, declară artistul.

În prezent, Conan Gray își continuă impresionantul turneu mondial, Found Heaven On Tour, care a înregistrat un succes răsunător, epuizând biletele în arene din întreaga lume. Fiecare spectacol aduce mii de fani care se adună pentru a-i asculta live noile hituri, alături de piesele consacrate.

Păreri?

71 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *