Concert Pet Shop Boys la Bucuresti in 2022
2021-10-19 17:26:00

Pet Shop Boys cantai la Bucuresti pe 4 iulie la Arenele Romane! Biletele se pun in vanzare joi pe 21 octombrie la ora 12:00 iar primele 200 de bilete din fiecare categorie au preturi earlybird.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Pet Shop Boys se intorc la Bucuresti dupa 14 ani in cadrul turneului mondial “The Greates Hits Live”. Pet Shop Boys este unul dintre cele mai de succes duo-uri din istoria muzicala a Marii Britanii cu peste 22 de singles in Top 10 UK si patru numarul unu: “West End Girls”, “It’s a Sin”, “Always on My Mind” si “Heart”.

In cadrul showurilor lor live din ultimii 30 de ani, Pet Shop Boys au creat un stil foarte influent numit “pop musical teatre”. The Independent au scris despre cel mai recent turneu al trupei: “Cariera lor a aratat ca muzica pop si arta de calitate pot coexista si pot in acelasi timp sa atinga forme muzicale superioare” iar Daily Telegraph au adaugat faptul ca: “showul lor live combina cultura de calitate, clubbingul, teatrul si cinematografia dar si satira politica alaturi de un show extraordinar de lasere” incheind cu The Times si cu catalogarea showului live al trupei ca fiind spedtacolul anului si acordandu-i 5 stele.

Biletele au urmatoarele preturi:

– VIP (cu loc in tribuna) – 339 lei in earlybird, 359 lei in presale si 380 la intrare
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 259 lei in earlybird, 279 in presale si 300 la intrare
– Acces General (cu loc in tribuna) – 179 lei in earlybird, 199 lei in presale si 230 lei la intrare

Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 12 lei.

Pentru biletele “cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de Pet Shop Boys. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
Consultati programul final cu 3 zile inainte de concert pe bestmusic.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Acestea fiind spuse, vă invit cu drag, apoi vă aștept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *