COOL & STATION 4 - Christmas Time (videoclip nou)
2014-12-19 13:49:52

Se pare ca ne bucuram cu totii ca se apropie Craciunul, una din cele mai importante sarbatori ale anului, asa ca cei de la Mango Records ne-au pregatit un frumos cadou pentru fanii COOL si STATION 4.

Piesa “Christmas Time” a fost special compusa pentru trupa COOL si pentru baietii de la Station 4, de catre Dorian Oswin, Marius Nicula si Mellina, de orchestratie ocupandu-se tot Dorian, dar si Papp Eberhard.

Valul de energie pozitiva si bucurie cu care au venit Gabriela, Raluca, Miruna si Ana Maria s-au potrivit perfect cu veselia si buna dispozitie a baietilor de la Station 4: Constantin, Alex, Andrei si Aron. Cei opt tineri au filmat si inregistrat o zi intreaga, timp in care au facut si cateva sesiuni de selfie-uri.

“Intalnirea si colaborarea cu Station 4 este o mare bucurie pentru mine! Baietii sunt de aceeasi varsta cu noi si impreuna, mesajul pe care-l transmitem va fi mai puternic. In timpul filmarilor am avut sentimentul ca apartin unei familii minunate si ca merg cu fratii mei la colindat! Va doresc Sarbatori fericite, linistite si cu multa iubire in suflet!” a spus Miruna.

“Am fost foarte bucuroasa cand am auzit ca vom inregistra un colind, pentru ca e exact ceea ce-mi doream sa se intample. Piesa “Christmas Time” ni s-a pliat foarte bine pe voci iar intalnirea cu Station 4 a fost foarte tare! Baietii sunt de gasca, am ras, ne-am distrat si ne-am simtit foarte bine impreuna. Cat despre Craciun, il voi petrece alaturi de familie, vom sta toti la masa, ne vom darui cadouri si vom canta. Tuturor le doresc ca Sarbatorile si Anul Nou sa le aduca tot ce-i mai bun pe lume, multa iubire, fericire si prosperitate! Va iubesc si va pup.” ne-a declarat Gabriela.

“Pentru mine a fost o surpriza placuta sa aflu sa vom inregistra un colind cu baietii de la Station 4! E o perioada frumoasa pe care toata lumea o petrece impreuna cu familia, iar eu inregistrand acest colind, am simtit ca fac parte dintr-o familie mare si unita. Sarbatorile le voi petrece cu ai mei si-l voi astepta cu nerabdare pe Mos Craciun.” a povestit Raluca.

“Colindul “Christmas Time”, specific acestei perioade, pentru mine cea mai frumoasa din an, a fost inca un plus de armonie adus Sarbatorilor de iarna! Inregistrarea colindului a fost inca o ocazie minunata de a le multumi fanilor nostri si o bucurie pentru faptul ca ne-am intalnit cu baietii de la Station 4. Ziua de filmare a fost una deosebita, apreciem initiativa echpei Mango si sper sa mai avem ocazia sa inregistram piese si cu alti artisti. Fie ca Sfintele Sarbatori sa va aduca cele mai COOL momente alaturi de cei dragi!” ne-a urat Ana Maria.

“Toata perioada asta a inregistrarilor si a filmarii colindului “Christmas Time” a fost cu totul speciala! Le stiam de ceva vreme pe fetele de la COOL, mai ales pe Gabriela care a fost la filmarile clipului nostru “Lumea este mare”. Ne-am distrat, am ras foarte mult, ne-am facut poze, practic, am fost noi asa cum suntem zi de zi iar asta da o nota de naturalete noului videoclip . Mesajul piesei “Christmas Time” este unul simplu si-n acelasi timp puternic: ne indeamna pe toti ca de Craciun sa fim alaturi de familie si de oamenii dragi noua. Va uram Sarbatori Fericite si ne vedem la anul cu multa treaba si piese noi! ;)” au declarat baietii de la Station 4.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *