CornEL Ciubotaru lanseaza primul lui album, „Viata e frumoasa”
2017-03-29 14:23:30

Tanarul artist brailean, cu radacini buzoiene, CornEL Ciubotaru lanseaza in aceasta primavara pe 31 martie 2017, ora 19:30 primul sau album intitulat sugestiv „Viata e frumoasa”. Albumul contine 26 de piese, compozitie proprie linie melodica si text.

„Pentru instrumentale am colaborat cu diferiti compozitori, mai putin cunoscuti publicului larg, dar foarte talentati: Dj Kosmy Fun, Dj Stephano Rossi, Addside, Dj Robert T., Radu Iulian, Dj Razvan Dragu, DBS Production, Teo sovaila. CornEL, pe numele sau de scena, canta inca din copilarie, atat muzica usoara cat si populara, dar la modul profesionist a inceput sa isi compuna propriile piese incepand cu 2012. „Am facut 3 ani de ansamblu coral la scoala Populara de Arta Vespasian Lungu din Braila sub indrumarea dnei Lupu Marcica si dlui Lupu stefan, oameni extraordinari, dirijori ai corului Trison, din care am facut si eu parte cativa ani si din care inca mai fac parte sufleteste. Alaturi de acest minunat cor am participat la diferite concursuri in tara si strainatate (Bulgaria) unde am castigat diferite premii si distinctii.”

Artistul a participat la concursuri muzicale pe plan local, ca artist solo, luand cateva premii importante pentru palmaresul sau; de asemenea a avut doua participari si la concursul X Factor. „Cu fiecare concurs la care am participat, indiferent ca am castigat un premiu sau nu, am avut parte de experiente frumoase din care am avut ce invata. Cel mai important lucru pe care l-am invatat a fost sa nu ma dau niciodata batut si sa lupt cu incredere pentru a-mi indeplini visul, acela de a incanta publicul cu piesele si cu vocea mea. Muzica este cea mai mare pasiune a mea si nu as putea trai fara sa cant. Ma consider un om norocos deoarece am avut mereu in jurul meu numai oameni si prieteni minunati care m-au sustinut si m-au incurajat sa continui cu muzica indiferent de dezamagiri si esecuri, carora nu am cuvinte sa le multumesc pentru toata sustinerea lor!!!”

Pe langa muzica, artistul are si o meserie de baza, aceea de inginer tehnolog de industrie alimentara la o fabrica de preparate din carne cunoscuta din Braila.

Albumul „Viata e frumoasa” contine 26 piese in limba romana, engleza si spaniola, predominant fiind stilul pop-dance, dar regasindu-se si cateva balade si doua piese latino. „Consider ca acest album este o reusita pentru piata muzicala locala si nationala, avand in vedere faptul ca nu am avut sustinerea unei case de discuri, am facut totul prin propriile mele forte, poate si de aceea nu am ajuns sa fiu cunoscut si la nivel national. Cred ca sunt singurul artist brailean din ultimii ani care reuseste aceasta performanta, cel putin in domeniul muzicii usoare. imi doresc ca acest album sa ajunga la inimile tuturor ascultatorilor pentru ca fiecare piesa are o poveste si este scrisa pe baza trairilor si sentimentelor mele.”

Concertul are loc in Sunrise Marina, un local foarte cunoscut in Braila; aici artistul spune ca se simte ca acasa, fiind primit de fiecare data cu drag si ospitalitate.

„Dragi prieteni, va astept cu nerabdare la cel mai important eveniment muzical din viata mea! Veti avea parte de un show cu muzica live, dans si invitati speciali: Doru Ciutacu, Cosmina Elena Spinu, Bianca Banica dar si invitati surpriza. Doru, Cosmina si Bianca sunt artisti de top ai Brailei, foarte talentati, laureati ai multor concursuri muzicale din tara, avand la activ multe trofee si premii 1 castigate; este o onoare pentru mine ca au acceptat invitatia mea de a fi prezenti la acest eveniment.”

Asadar, acestea fiind spuse, va invit la acest eveniment, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *