Cortes si Bianca iti spun ce ramane "Fara ea, fara el"
2016-11-14 22:17:46

Cortes lanseaza o noua piesa, in colaborare cu Bianca, fara vocea careia piesa “Fara ea, fara el” nu ar mai fi fost la fel. Bianca este o proaspata aparitie in industria muzicala, talentata si placuta, care aduce savoare si inspira gingasia prin timbrul sau delicat.

Piesa poarta semnatura stilului lui Cortes, o combinatie de elemente muzicale din mai multe genuri, dar cu aceeasi tenta sensibila asupra hip hop-ului. Artistul are un fel aparte in care isi exprima emotiile , iar versurile sale emotioneaza prin sinceritate si sentiment.

Piesa “Fara ea, fara el” este o cronica post despartire in care ambele parti relateaza dificultatea cu care depasesc momentul in care realizeaza ca le vor lipsi tandretea si compania celuilalt.

“Fara ea trista este viata ta, si fara el zilele nu sunt la fel”, este fraza in care se vor regasi multe persoane suferinde.

Despre piesa Bianca declara: “Sunt extrem de incantata de colaborarea cu Cortes, piesa noastra vorbeste despre chimia el-ea unde doar cand sunt impreuna pot fi fericiti, insa avem si cealalta fata a monedei unde fara ea si fara el, nu exista nimic! Multumesc si producatorilor mei DOMG (Dorian Oswin & Mihail Gruia) pentru aceasta colaborare si speram sa va placa piesa la fel de tare pe cat ne place noua!”

“Daca pana acum am scris despre experientele personale, de data asta m-am inspirat din poveștile celor din jur. Intr-o lume din ce in ce mai artificiala, iubirea a ajuns să fie un sentiment mai degrabă regretat decat trait la intensitate maxima; iar regretele apar de obicei atunci cand e prea tarziu. Alaturi de baietii de la DOMG, producatorii muzicali, si de Bianca, o voce tanara si expresiva, am reusit sa construim o piesa puternica, sensibila, in care se pot regasi atat ea, cat si el” povesteste Cortes.

Va invitam sa ascultati “Fara ea, fara el” si sa va lasati cuprinsi de amintiri, sau poate sa apreciati mai mult jumatatea care va este alaturi.

Asadar, ce parere aveti, va place?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *