COSY ȘI ALESSIA COLABOREAZĂ LA HOLLYWOOD!
2017-02-01 22:22:59

2017 începe în forță pentru Cosy! Artistul pregătește un video album produs în studioul Al Șaselea Simț și regizat de Richard Stan, iar prima piesă este rezultatul unei reușite colaborări cu Alessia.

“Hollywood este prima piesă de pe video albumul pe care-l voi lansa în 2017! Mesajul pe care îl transmit este simplu: îi îndemn pe cei care vor să trăiască renumitul vis american să încerce să înțeleagă că adevărata împlinire nu poate fi definită de bunăstarea materială.. Realitatea românească, care de cele mai multe ori nu este una de vis, nu trebuie ignorată, ci lăsată să fie constructivă. Pentru mine, Hollywood e România, sud!”, afirmă Cosy.

Piesa a fost produsă de Rappy, Andrei Dan (C.P.R. Production), împreună cu Alex Tabacar, Cristian Șerbănescu, Vlad Goleanu și Peter Zaad (mix&master), în studioul Al Șaselea Simț.

Hollywood este o viziune de Richard Stan

Videoclipul este regizat de Richard Stan și a fost filmat pe străzile din București, iar personajele sunt oameni simpli, normali, pe care îi puteți întâlni oricând pe stradă.

“Imaginile pe care le vedeți în clip reprezintă viziunea pe care am avut-o după ce am ascultat prima dată piesa. Ele sunt exact opusul a ceea ce înseamnă într-adevăr Hollywood. Am ales să filmez în Berceni, Sălăjan și Ferentari – trei dintre cartierele Bucureștiului care mi-au format de-a lungul vieții concepțiile referitoare la importante aspecte ale vieții, prin ambele exemple, pozitive și negative”, explică regizorul Richard Stan.

Hollywood este rezultatul unei reușite colaborări dintre Cosy și Alessia!

“Am găsit exact vocea de care aveam nevoie pe această piesă! Alessia este foarte talentată, iar colaborarea noastră nu va înceta aici”, declară Cosy.

“Mi-a fost prezentată piesa și am rezonat cu ea din prima, așa că am trecut la treabă. Am colaborat foarte bine cu Cosy și, cu siguranță, vom colabora și în viitor”, spune Alessia. Despre mesajul piesei, artista declară că “nu trebuie să fii înconjurat de lux ca să te simți împlinit. Dacă faci ceea ce îți place, dacă muncești pentru a-ți îndeplini visul și te înconjori de oamenii potriviți ție, te simți mai bine ca la Hollywood”.

Despre Cosy veți mai auzi, cu siguranță, anul acesta, pentru că va lansa un întreg video album: “Proiectul este în derulare, voi lansa câte o piesă cu videoclip pe lună. Am filmat deja împreună cu Richard Stan câteva dintre videoclipuri, dar mai avem multă treabă în perioada care vine”, declară artistul.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună clipul noului single, “Hollywood”, apoi vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *