COYOT și ALMA lansează single-ul Scared
2023-02-21 11:30:10

COYOT și ALMA lansează “Scared”, o colaborare deep tech.
DJ-ul și producătorul grec, creator de hituri, Coyot este binecunoscut în Europa pentru proiectele sale de succes „Love Myself For The Weekend”, „Remember” și „Why”, care sunt hituri absolute în mai multe teritorii.

Coyot și ALMA s-au întâlnit pentru prima dată la studioul lui Claydee din Atena în 2020, când tânăra artistă a fost invitată la o sesiune de înregistrări după debutul ei puternic.

O simbioză creativă s-a creat între cei doi, iar ALMA a devenit co-autoare pe piesa lui Coyot „Devil in Disguise”. Impresionat de vocea distinctă și de potențialul artistic al ALMEI, Coyot a invitat-o pentru o altă colaborare și, la scurt timp, ALMA a participat la tabăra anuală de compoziție organizată de Down2Earth, labelul lui Coyot, din Atena. Rezultatul a fost piesa „Scared”, în care vocea melancolică a ALMEI se împletește cu flerul inconfundabil al lui Coyot de a amesteca influențele etnice cu elemente electronice de deep house.

“Sunt absolut încântat să lucrez cu ALMA. Are acest talent uimitor de a crea melodii și versuri, iar timbrul ei s-a potrivit perfect piesei noastre. „Scared” oferă o perspectivă despre locul în care sunt ca artist în acest moment, explorând o latură mai introspectivă și mai emoțională a muzicii electronice”, dezvăluie Coyot.

Piesa este însoțită de un videoclip oficial, care a fost filmat în Bulgaria și Grecia. Rolul lui Coyot a avut loc într-un cadru întunecat și misterioas, un sanatoriu abandonat de lângă Atena, iar scenele cu ALMA au fost filmate în locuri încântătoare de-a lungul coastei Mării Negre, lângă Varna, de regizorul și directorul de imagine Stefan Shterev.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *