Cristian Topuzu cântă despre iubirea pentru muzică în piesa Ascultă-ți inima
2023-05-05 16:08:12

Îndrăgostit de muzică de peste 20 de ani, Cristian Topuzu din Alexandria a lansat o piesă care se numește ”Ascultă-ți inima”. Melodia beneficiază și de un videoclip interesant cu o super poveste pe care o puteți urmări în continuare.
Mereu înconjurat de muzică, după 20 de ani de carieră ca DJ, de câțiva ani Cristian Topuzu cantă și se bucură de faptul că poate face spectatorii fericiți cu pasiunea traită prin muzică.
”Zâmbetele celor din public mă umplu de energie pozitivă și mă bucur când văd oameni fericiți ascultându-mi muzica, muzica pe care o cânt. Am lansat o piesă “Ascultă-ți inima” la care am lucrat cu o echipă de profesioniști în domeniu și a ieșit așa cum mi-am dorit. Ideea piesei a pornit de la iubirea pe care o am pentru muzică. Este o piesă dăruită admiratorilor mei dragi, așa cum resimt muzica, ca pe marea iubire a vieții mele. Dar fiecare o poate vedea în felul lui, ca pe o melodie de dragoste. Videoclipul a fost filmat într-o singură zi. Un prieten mi-a recomandat un actor, un domn care seamnă cu mine. Eu căutam pe cineva care să semene cu mine, ori de vârsta mea, ori puțin mai în vârstă, să fie un contrast între personaje. Filmările s-au desfășurat în două locații din Alexandria. Băiatul care joacă rolul meu nu avea permis de conducere și a trebuit să găsim o stradă lăturalnică pentru a putea filma scena cu mașina, în care el părea că șofează. Regizor a fost Cristian Radu Nema care ne-a ajutat cu imaginea. Ideea a fost a lui Vlad Caraiman, care a făcut scenariul videoclipului. Eu am vrut să transmit cum simt marea mea iubire, muzica, pe care nu o voi trăda și va fi mai presus de orice pasiune!”, ne-a povestit Cristian Topuzu care are o poveste de viață extrem de interesantă pe care o veți afla în curând.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *