Cristina Balan canta senzational hitul care a obsedat o lume intreaga – Issues
2018-02-02 17:21:33

Cristina Balan reuseste la fiecare performance live sa ne trezeasca emotii nemarginite. Si de aceasta data, in cadrul proiectului ULive Session, Cristina ne surprinde placut cu o interpretare fara cusur a hitului “Issues”, lansat de catre Julia Michaels.

Acompaniata de pian, vocea calda si sincera a Cristinei Balan da o valenta si mai sensibila piesei. Coverul pentru piesa “Issues” face parte din cadrul maratonului muzical ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania. Video-ul a fost filmat intr-una dintre cele mai cool locatii din Bucuresti, Qreator, iar din echipa de productie au facut parte: Iustin Andrei Surpanelu (regie), Sorin Florea (DOP), Silviu Mindroc (post-productie video si audio), Five’s (sunet).

“Issues” nu este singura surpriza live pregatita de catre Cristina. Artista va continua sa ne demonstreze ca are o voce camelonica, in urmatoarele versiuni live, ce vor fi lansate pe canalul de YouTube al Universal Music Romania.

ULive Session a inceput in 2017 cu versiuni live ale unor hituri de la Alina Eremia, Lora, AMI, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Ligia, Giulia, Ioana Ignat, Peter Pop, iar anul acesta continua cu alte 15 momente muzicale – piese proprii, cover-uri si interpretari acustice, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.

Cristina Balan, Vocea Romaniei – sezonul 5, a lansat in partea a doua a anului 2017 single-ul si videoclipul “Sertar cu amintiri”. Prima aparitie pe scena a avut-o in 1999, cand a format trupa Impact, iar din 2015, Cristina Balan are o formula noua de scena si canta live alaturi de band-ul ei.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna interpretarea live a coverului “Issues”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *