Cristina, Culiță Sterp și Bogdan Mocanu lansează „Te iubesc la nebunie"
2020-09-30 17:24:48

Cristina, Culiță Sterp și Bogdan Mocanu colaborează pentru prima oară și lansează „Te iubesc la nebunie”, o piesă pentru cei care aleg iubirea și o trăiesc așa cum își doresc. „Te iubesc la nebunie” este prima melodie pe care Cristina o lansează.

Compus de către Costi Ioniță alături de Alina Manolache, single-ul te îndeamnă să te bucuri de fiecare moment în parte, zâmbet și sărut de la cel iubit, iar clipul regizat de Alex Ceaușu te poartă într-o călătorie a dragostei.

Printre cele mai de succes piese lansate de Culiță se numără „Se-oprește timpul” (alături de Carmen de la Sălciua), „Banii sau iubirea” (alături de Carmen de la Sălciua și Mihai Gheban) sau „Vai da ce căldură”, melodii ce au adunat împreună aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Single-ul „Ivanko” lansat alături de Anna Lesko s-a menținut timp de câteva săptămâni în Trending și a adunat aproape 15 milioane de vizualizări. În urmă cu două săptămâni, Culiță a lansat „Sărutările tale” alături de fratele său, Iancu Sterp și Costi Ioniță.

După ce a ocupat locul 1 în Trending cu „Șefa Banilor”, Bogdan Mocanu împreună cu Dodo și Iancu Sterp au lansat „Pandant” și „Cel mai bun iubit”, două single-uri cu videoclip în regia lui Alex Ceaușu ce au adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *