Cristina Spătar lansează videoclipul piesei "Nevoie de tine"
2017-07-18 15:27:27

Cristina Spătar arată mai bine ca niciodată! Și pentru că este într-o forma de zile mari, artista a pregătit un videoclip incendiar la o piesă în limba româna, noul ei single, “Nevoie de tine”!

Cristina Spătar nu stă degeaba și lansează un nou single, în ton cu sezonul fierbinte. Artista e mai sexy ca niciodată în videoclipul noului ei single, “Nevoie de tine”, produs de echipa de la Studio Young Spirit Records (muzică: Dumitru Bodarev si Ecaterina Mircsov; versuri: Ionuț Bordianu).

“Mi-a plăcut foarte mult piesa “Nevoie de tine” de la început, tocmai pentru ca sună diferit față de piesele pe care le-am lansat până acum și mi se potriveste și ca stil. Cred că oricine se regăsește în mesajul piesei de dragoste… Sunt încântată să o prezint fanilor mei si sper să fie pe măsura așteptărilor lor. Și împreună să o facem hit!”, a declarat Cristina Spătar.

Conac, cai, piscină, și costumații provocatoare. Acestea sunt accesoriile definitorii ale celui mai nou clip lansat de frumoasa cântăreață, regizat de Ionescu Alin (Studio Click) și realizat cu sprijinul Aria Beauty Romania și Conacul Archia.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună videoclipul piesei “Nevoie de tine”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *