Cu și despre Dor cu Olivia Addams
2023-04-28 17:06:16

Nu ți-e dor să-ți bată inima tare?
E uimitor câtă serotonină poate emana simpla prezență a unei persoane. Și mai rău e atunci când ea dispare din viața ta și se instalează dorul, un sentiment apăsător, care scoate ce e mai rău din tine și de lasă fără vlagă. ,,Dor”, cea mai nouă piesă a Oliviei Addams, vorbește fix despre acest lucru, însă pune lucrurile într-o lumină ceva mai pozitivă, o lumină care stă de veghe pentru amintirile ce merită retrăite.

Piesa a fost scrisă de Marius Dia, Edine și Călin Grăjdan. De producție s-au ocupat Călin Grăjdan și Marius Dia.

,,Dorul poate fi trezit de multe lucruri, un loc, o stradă, o anumită imagine, care trimite spre o mie de stări și sentimente pe care le-ai trăit. Despre asta vorbește și piesa <<Dor>> și sper că am interpretat-o cu pasiunea necesară pentru a vă ajunge la inimă. Love.” ne spune Olivia Addams.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului, Olivia a lansat primul ei cântec românesc, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scris de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay. ,,Răsărit perfect” a urmat de asemenea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa “Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, una dintre cele mai recente lansări ale sale, colaborarea cu florianrus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. Colaborarea sa alături de Randi pentru piesa ,,Comete” a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri, iar recent, artista a lansat piesa ,,Să nu mă poți uita”, alături de Marko Glass și Bvcovia.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *