Cuco a lansat albumul Fantasy Gateway
2022-07-24 12:56:32

Cuco a lansat albumul “Fantasy Gateway”, precum și un videoclip pentru piesa, în colaborare cu Kacey Musgraves și Adriel Favela. Cântecul prezintă vocea lui Kacey Musgraves și a lui Cuco care se desfasoara împreună, înainte ca Adriel Favela să intervină cu un vers, întreaga piesă împletindu-se între limba engleză și limba spaniolă. Videoclipul, regizat de Dan Streit, este o telenovela nostalgică, suprarealistă, care prezintă un cuplu în vârstă. Cei doi își sărbătoresc dragostea până când pofta și infidelitatea duc la o durere nedefinită.

Fantasy Gateway marchează începutul unui nou capitol pentru Cuco și cariera sa înfloritoare. De-a lungul proiectului cu 12 piese, Cuco reflectă asupra experiențelor sale de adolescent în lumina reflectoarelor și modul în care a ajuns la maturitate. Fantasy Gateway include single-urile lansate anterior „Aura”, „Fin Del Mundo” cu BRATTY, balada psihedelică „Time Machine” și „Caution”, care au sosit cu imagini create de Grin Machine și regizate de Cole Kush. Pe lângă colaborările menționate mai sus de la BRATTY, Kacey Musgraves și Adriel Favela, lui Cuco i se alătură DannyLux pe piesa de încheiere „Decir Adios”.

Vorbind despre lansarea noului proiect, Cuco spune: „Acest album este un punct culminant al procesului meu de creștere din ultimii ani, sunt încântat ca toată lumea să-l experimenteze”.

Fantasy Gateway va fi celebrat în viitorul turneu nord-american al lui Cuco, care începe în august. Turneul principal începe în Los Angeles pe 13 august, cu opriri în Boston, Brooklyn și Atlanta, înainte de a se încheia la Dallas pe 2 septembrie.

Tracklist:
Heaven Is Lucid Dreaming
Caution
Aura
Paraphonic
Artificial Intelligence
Fin Del Mundo (feat. Bratty)
Time Machine
When the Day Comes To An End
Sitting In The Corner (feat. Kacey Musgraves and Adriel Favela)
Foolish
Sweet Dissociation
Decir Adios (feat. DannyLux)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *