Cuco a lansat piesa Time Machine
2022-05-29 19:29:00

Cuco a lansat piesa “Time Machine”. După ce recent și-a anunțat viitorul album, “Fantasy Gateway”, care va aparea pe 22 iulie, Cuco împărtășește a doua melodie din noul proiect cu „Time Machine”, o baladă psihedelică despre dorința de a merge înapoi în timp și de a schimba modul în care a fost gestionată o relație.
Cuco spune: „Când am scris melodia, stăteam în patul meu, înregistrând un mesaj audio într-un spațiu vulnerabil, într-un moment greu al vieții mele. Am luat-o și am adus-o într-o lume a hiperrealismului și a călătoriilor spațiu-timp”.

Cuco deschide un nou capitol pe cele 12 piese ale Fantasy Gateway, care include colaborări de la Kacey Musgraves, Adriel Favela, Bratty și DannyLux. Albumul include și single-ul lansat anterior „Caution”, care a sosit cu imagini create de Grin Machine și regizate de Cole Kush.
Cuco va porni într-un turneu din America de Nord în această vară, după spectacole la Primavera din Spania și Viva Festival din Los Angeles în luna iunie. Turneul principal începe în Phoenix pe 14 august, cu opriri în Boston, Brooklyn și Atlanta, înainte de a se încheia cu un spectacol la Dallas pe 2 septembrie.

La începutul acestui an, Cuco a lansat single-ul în colaborare cu boy pablo, „La Novela”. În 2021, Cuco a distribuit „Under the Sun”, care a sosit cu un spectacol la Late Night cu Seth Meyers, precum și „Paradise” și „Forevermore”. Cuco a împărtășit recent și re-imaginația clasicului „Piel Canela” al lui Bobby Capó, care a fost prezentat inițial ca parte a unei campanii publicitare difuzate pe Google și care crește rapid, cu peste 40 de milioane de stream-uri pe platforme.

De la o etapă destul de timpurie, melodiile lui Cuco păreau să se conecteze cu publicul online, estetica lui pop serioasă în dormitor și talentul evident rezonând din motive evidente. Înregistrate acasă și partajate prin servicii precum Bandcamp și SoundCloud, proiecte auto-lansate precum “Wannabewithu” din 2016 și EP-ul “Chiquito” din 2018 au amestecat lucrări atrăgătoare în engleză și spaniolă. Nelegat de constrângerile de gen, a experimentat cu stiluri și sunete, încorporând mariachi și R&B, psihedelia și rap, precum și alte forme în paleta sa diversă, așa cum a căutat să se potrivească. Spre încântarea lui, piesele sale au trecut de la mii la sute de mii, ceea ce l-a determinat să-și aducă muzica în decor din ce în ce mai des, cântând în fața unui public tot mai mare în turnee și în cadrul festivalurilor. „Va fi întotdeauna suprarealist pentru mine”, spune el. „Nu iau niciodată de la sine înțeles dacă văd atât de mulți oameni la un spectacol, știi, nu știu că a doua zi o să mai văd asta; este întotdeauna apreciat.”

“Fantasy Gateaway” tracklist

1. Heaven Is Lucid Dreaming
2. Caution
3. Aura
4. Paraphonic
5. Artificial Intelligence
6. Fin Del Mundo (feat. Bratty)
7. Time Machine
8. When the Day Comes To An End
9. Sitting In The Corner (feat. Kacey Musgraves and Adriel Favela)
10. Foolish
11. Sweet Dissociation
12. Decir Adios (feat. DannyLux)

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *