Cui îi spune Theo Rose ,,Soarele meu”? (OST Miami Bici 2)
2023-11-18 13:21:29

E linia prea fină între ură și iubire…

Theo Rose adaugă o nouă piesă în soundtrack-ul Miami Bici 2. ,,Soarele meu” te trimite de la primul play, datorită muzicii și a versurilor, într-o poveste emoțională, cu un contrast puternic între lumină și întuneric, despre o iubire pierdută și transformată într-un amalgam de sentimente.

Piesa a fost scrisă de Irina Rimes, Theo Rose și Costel Domințeanu (DOMINO), care s-a ocupat și de partea de producție.

,,<<Soarele meu>> este piesa femeilor care cad în plasa bărbaților nepregătiți pentru viață. Intenția inițială a fost ca piesa asta să fie cântată de o voce masculină, apoi ne-am gândit că există totuși destule femei care trec prin asta și că în interpretarea mea ar fi atipic. Abia aștept să cânt piesa asta cu fetele în concerte!” ne spune Theo Rose.

“Miami Bici 2” este disponibil în cinematografe din 24 noiembrie și este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Hollywood și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

“Miami Bici 1” este unul dintre cele mai de succes filme românești care a fost difuzat în cinematografe doar trei săptămâni din cauza pandemiei. De aceea, în premieră în România, cu trei săptămâni înainte de lansarea oficială “Miami Bici 2”, partea întâi va fi difuzată în cinematografe.

Cele două filme sunt regizate de Jesus del Cerro, cu Matei Dima și Codin Maticiuc în rolurile principale.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact. Cu o voce puternică și un talent muzical remarcabil, Theo Rose a devenit o prezență notabilă în industria muzicală românească. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “Cămașa”, “Gipsy Run”, “Bravo Lor Au Stil Țiganii”, piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube. Artista este cunoscută și pentru colaborările numeroase și de excepție, aducându-și amprenta persoanlă specifică în numeroase piese, alături de artiști de renume, de la “Roata”, cu Damian Drăghici, “Fără Tine”, cu Bogdan de la Ploiești, “Stinge Luminile” (OST Miami Bici 2) cu Irina Rimes, “Ca-n România” cu MIRA și “Sângele Frate Nu Te Face” (OST Clanul) cu IAN. Aceste colaborări au adus varietate și prospețime în repertoriul său și au demonstrat versatilitatea sa muzicală. De asemenea, Theo Rose este pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii “Vocea României” de la PRO TV, unde face echipă cu Horia Brenciu în cel de-al 11-lea sezon al competiției de voci.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *