Cum reacţionează mama lui Shift la “TBC”?
2015-04-08 12:42:25

În urmă cu câteva zile, Shift şi-a propus să renunţe la limite şi la prejudecăţi şi să lanseze o piesă îndrăzneaţă, însoţită de un videoclip pe măsură, pe care artistul o consideră “o nebunie de-a mea”.

Înainte de lansarea propriu-zisă, Shift şi-a provocat admiratorii prin diferite poze postate pe Facebook, care anunţau apariţia noului single.

Se pare însă că nu numai fanii au fost curioşi să afle ce înseamnă “TBC” şi ce le pregăteşte Shift, ci şi însăşi mama artistului, care îi urmăreşte activitatea pe Facebook.

Amuzat de situaţie, însă relaxat pentru că poate vorbi deschis cu părinţii lui, Shift povesteşte: “Mama e cu ochii pe toate postările mele de pe Facebook. Curioasă cum e, normal că m-a întrebat ce mai lansez, iar eu i-am răspuns franc, ca şi cum aş vorbi cu unul dintre colegii mei de studio “Lansez o piesă care se cheamă “Ţâţe, Buci, Coregrafie”, mamă. A tăcut o secundă după care, cu o voce de aia de mamă care bate în retragere, mi-a răspuns: “Nu-i frumos, mamă…”. Cu toate astea, sunt cel mai fericit cu ai mei şi ştiu că mă susţin în tot ce fac. E important să-i simt aproape”, încheie Shift.

Piesa “TBC” are şi un videoclip spectaculos, menit să ne trezească toate simţurile. El reuneşte mai mulţi artişti din lumea muzicală, de la producători, fotografi, Dj, asistente tv, până la cântăreţe internaţionale de top, pe care Shift le-a considerat cele mai sexy, precum Alexandra Stan şi colega lui de studio care a cucerit topurile încă de la debut, Lariss.

Voi ce părere aveți despre noul single al lui Shift, “TBC”? Vă place sau nu?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *