D-Block Europe a lansat albumul Lap 5
2022-09-25 12:54:17

D-Block Europe a lansat albumul “Lap 5″. Format din 16 piese, proiectul prezintă ascensiunea fulgerătoare a D-Block Europe, în timp ce își pune ochii pe dominația globală. Albumul celebrează ultimele cinci veri și este punctul culminant al talentului artistic distinctiv și al caligrafiei convingătoare ale lui Young Adz și Dirtbike LB.

Alături de „4 The Win”, Lap 5 include și oferte anterioare, „Elegant & Gang”, „Black Beatles” și single-ul solo recent de Young Adz, „Man In The Mirror”, care a debutat în Top 40 al Official Singles Chart. „Fantasy” este prezent pe album și a câștigat un puternic sprijin radio de la BBC Radio 1Xtra, Capital Xtra, KISS FM și multe altele.

Nu s-a oprit aici, D-Block Europe a chemat superstarurile globale Ed Sheeran și Burna Boy pentru „Lonely Lovers” și, respectiv, „She’s Not Any One”. Ambele piese explorează o latură mai reflexivă și mai emotivă a compoziției lor, o temă recurentă de-a lungul albumului. Între timp, „Conor McGregor” prezintă versuri îndrăznețe și zgomotoase asemănătoare personalității izbitoare a luptătorului profesionist de MMA.

D-Block Europe este alcătuit din diverși artiști, cu Young Adz și Dirtbike LB în fruntea colectivului din sudul Londrei. Pe lângă cinci albume consecutive de Top 10 din Marea Britanie, au strâns trei miliarde de stream-uri, trei single-uri certificate cu discul de platină, un premiu MOBO și două nominalizări la BRIT.

Lap 5 urmează aclamatul mixtape Home Alone 2 din 2021 de la D-Block Europe, care include hitul certificat cu discul de platină „Overseas” feat. Central Cee. Mixtape-ul a depășit 550 de milioane de stream-uri până în prezent și a ajuns în Top 10 al Topului din Marea Britanie. În urma lansării Home Alone 2, D-Block Europe s-a angajat într-un turneu în Marea Britanie și se mândrește cu un spectacol vândut la O2 Arena.

Continuând cu eforturile lor remarcabile live, D-Block Europe își fac apariția de debut în festivalul american la Rolling Loud New York astăzi, înainte de a începe o serie solidă de întâlniri în America de Nord. Colectivul va reveni pe terenul de acasă în noiembrie pentru un turneu cu două spectacole la The O2. Anul viitor, D-Block Europe își va începe turneul European.

Noul album se adâncește în ambițiile și realizările D-Block Europe, împletite cu carisma și jocul de cuvinte inconfundabile. Noul album comemorează călătoria remarcabilă pe care colectivul a întâlnit-o în cariera lor.

D-Block Europe – Lap 5 Tracklist
1. ‘If I Ruled The World’
2. ‘Conor McGregor’
3. ‘She’s Not Any One’ feat. Burna Boy
4. ‘4 The Win’
5. ‘Buy It Plain Flowers’ feat. Dirtbike LB
6. ‘I Really Miss You’
7. ‘Bankroll Got Bigger’
8. ‘Pass The Parcel’
9. ‘Proud of Me’ feat. Dirtbike LB
10. ‘Bando Baby Diaries’ feat. Young Adz
11. ‘Half Time’
12. ‘Fantasy’
13. ‘Elegant & Gang’
14. ‘Lonely Lovers’ feat. Ed Sheeran
15. ‘Man In The Mirror’ feat. Young Adz
16. ‘Black Beatles’

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *