D4vd a lansat EP-ul Petals To Thorns
2023-05-26 19:11:30

D4vd a lansat EP-ul „Petals To Thorns”, o introducere și o călătorie în identitatea lui d4vd ca artist care nu poate fi încadrat într-un anumit gen. La doar un an după ce a început să facă muzică în dulapul surorii sale din Houston, d4vd a livrat un proiect magistral cu nouă piese, cu hituri precum „Romantic Homicide” și „Here With Me”.

Astăzi, d4vd lansează un videoclip pentru „The Bridge”, o melodie care se inspiră din pop punk de la începutul anilor 2000. Videoclipul încapsulează perfect vizual versurile lui d4vd, pline de neliniște și despre o inima frântă.

De asemenea, d4vd colaboreaza cu artistul pop islandez Laufey pentru „This Is How It Feels”, o baladă captivantă, puternic înrădăcinată în povestiri.

La începutul acestei săptămâni, d4vd a dezvăluit un videoclip anime cu hitul său inovator „Romantic Homicide” pentru a anunța lansarea EP-ului. Videoclipul se deschide cu un d4vd care iese dintr-un trandafir uriaș, înainte de a cufunda complet privitorul în universul său cinematografic. „Am lucrat la o modalitate de a reduce golurile din arta mea cu elementele cinematografice. Personajul pe care îl vedeți astăzi aici se numește „IT4MI”, ceea ce înseamnă durere în japoneză. Inspirat de manga și anime, el este principalul antagonist al întregului meu proiect. Poartă o legătură la ochi doar cu scopul de a nu fi tras la răspundere pentru durerea pe care o provoacă”, explică d4vd despre personaj.

TRACKLIST:

Sleep Well
Here With Me
This Is How It Feels (feat. Laufey)
Don’t Forget About Me
WORTHLESS
Backstreet Girl
You and I
Romantic Homicide
The Bridge

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *