D4vd a lansat single-ul Notes From A Wrist și anunță EP-ul The Lost Petals
2023-08-20 11:10:58

D4vd a lansat single-ul “Notes From A Wrist” și anunță EP-ul “The Lost Petals”. Piesa continuă să extindă sfera de influență a artistului. În timp ce mare parte din lirismul său împărtășește același tenor sumbru.
Regizat de Erik Rojas, videoclipul arată fulgerul vieții lui d4vd în fața ochilor lui, în timp ce are viziuni ale unei iubiri pierdute.

„Am scris „Notes From A Wrist” despre un prieten din copilărie care s-a luptat cu depresia”, spune d4vd despre inspirația din spatele piesei. „Descrie durerea trăită într-o casă instabilă și ceva la care mulți oameni din generația mea experimentează și se pot raporta. Sunetele sunt foarte dezbrăcate, iar vocea aproape sună ca o voce care se profilează în capul tău.”

Melodia urmează EP-ul său de debut recent lansat, Petals To Thorns, un proiect magistral cu nouă piese, cu hituri inovatoare, inclusiv „Romantic Homicide”, „Here With Me”, „This Is How It Feels” și multe altele. După lansarea EP-ului său de debut, d4vd completează proiectul cu un EP următor The Lost Petals. Noul EP este o colecție de cinci melodii care se potrivesc în lumea EP-ului Petals to Thorns și servesc ca o continuare a acestui proiect. Aceste melodii reprezintă un moment similar în procesul creativ al lui d4vd pe care dorește să îl împărtășească cu fanii înainte de a trece în următoarea sa fază a muzicii. Noul proiect va fi lansat pe 8 septembrie 2023.

‘The Lost Petals’ EP Tracklist:

1. Notes From A Wrist
2. Hollow Prayers
3. Rehab
4. Poetic Vulgarity
5. Once More

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *