DaBaby a lansat Tough Skin
2022-08-17 21:53:29

DaBaby a lansat “Tough Skin”. Mesajele introspective ale piesei detaliază circumstanțele din tinerețe care l-au transformat în bărbatul care este astăzi.

Sosirea acestui single este potrivită, având în vedere că numele rapperului este încă o dată introdus în conversații cu privire la relația lui cu DaniLeigh. Conflictul lor a fost jucat pentru o audiență globală pe Instagram Live, iar mai târziu, DaBaby a intrat într-o altercație fizică cu fratele lui DaniLeigh.

Cântăreața Def Jam a vizitat recent Big Boy’s Neighborhood, unde a vorbit despre EP-ul ei recent lansat My Side, un proiect care l-a vizat pe artistul din Carolina de Nord. De asemenea, DaBaby a împușcat recent pe cineva care a pătruns pe proprietatea sa, iar interogatoriul său cu poliția dintr-un incident separat a ajuns și el pe internet, provocând o furtună de răspunsuri.

Cu numele din nou în discuții virale, DaBaby revine cu lansarea oficială a piesei „Tough Skin”, o piesă în care vorbește despre a rămâne rezistent în timp ce detaliază circumstanțele care l-au făcut așa cum este.

„Tough Skin” este de așteptat să fie inclus pe viitorul album al lui DaBaby.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *