Daca tu ai stii – Gabi Bagu feat. Anne Bagu -Cea mai aşteptată colaborare-
2022-11-21 18:08:27

     Colaborarea mult aşteptată este aici. ,,Daca tu ai stii” poate fi ascultată pe toate platformele de streaming, iar videoclip-ul poate fi văzut pe canalul de YouTube al artistului. Gabi si Anne Bagu ne spun povestea unei relaţii nereuşite, dar plină de iubire, în care cei doi îndrăgostiţi nu vor să recunoască sentimentele pe care le au unul faţă de celălalt.

Gabi Bagu este un tânăr cântăreţ român, în varsta de 24 de ani, care nu se opreşte din a-şi surprinde fanii cu muzica pe care o lansează. De-a lungul timpului acesta a colaborat cu artişti cunoscuţi din industria muzicală românească, iar piesele scrise în sesiunile organizate la studiourile Mattman Music, s-au situat în topurile celor mai mari radio-uri din România.

,,E colaborarea pe care o aştept de foarte mult timp. Cred că e cea mai dorită colaborare a mea, atât de noi, cât şi de fanii noştri. Mă bucur că piesa a ieşit fix aşa cum visam şi sper să le placă tuturor celor care ne suţin, încă de la început!”, Gabi Bagu

     Anne Bagu, sora lui Gabi Bagu, este una dintre cele mai cunoscute entităţi de pe TikTok, platformă care a ajutat mulţi tineri să devina virali în mediul online. Se pare că influenceriţa nu s-a oprit la nişte simple clip-uri postate pe TikTok şi a decis să intre şi în studio pentru a înregistra o piesă alături de fratele ei. ,,Daca tu ai stii” este dovada clară că atunci când există conexiune între oameni, totul va iesi exact aşa cum trebuie.

,, Această piesă mă face să văd cât de importantă e familia și mă bucur că pot face ce îmi place alături de Gabi. E un proiect pe care l-am tot așteptat și ma bucur că în sfârşit îl pot împărtăși cu oamenii.” – Anne Bagu

De asemenea, Gabi Bagu a declarat că  ,, Povestea videoclip-ului prezintă doua relaţii în antiteză: 1 toxica si 1 ideală. Am încercat să surprindem momente cu care să rezonaţi cât mai mulţi, dat fiind faptul că orice relaţie trece şi prin etape mai puţin plăcute.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *