Dael Damsa cel mai viral artist de pe TikTok-ul romanesc, lanseaza noul single!
2021-12-09 22:57:00

Cine este Dael Damsa?

 Dael Damsa este cel mai viral artist roman, creator de content muzical de pe TikTok, cea mai populara aplicatie a momentului, reusind intr-un timp foarte scurt sa adune un nr. de peste 21 de milioane de vizionari cu 1,7M aprecieri si zeci de mii de comentarii insumate.

 Dupa ce Dael Damsa a innebunit TikTok-ul cu reworkurile  lui addictive, care fac parte din primul proiect international mainstream, fusion pop-manele (cu influente trap – moombahton, dance – reggaeton) cantat si interpretat in engleza, acesta s-a hotarat sa lanseze un noul single care provoaca dependenta.

Singleul “Thinking Of You”este un rework pop / slap house cu sound fresh al melodiei  Can’t Stop”, un radio hit al anului 2001, interpretata de duo-ul house de origine italiana, De-Javu. Piesa in versiunea originala a ocupat unele dintre cele mai inalte pozitii in topurile europene iar versiunea lansata de Dael nu este cu nimic mai prejos, fiind o piesa radio friendly cu mare potential.

“Pentru ca traim intr-o epoca in care muzica a devenit ciclica si noile generatii nu cunosc piesele mai vechi, m-am gandit sa readuc in atentia publicului o piesa de acum 20 de ani, o melodie care mi-a placut foarte mult inca de cand s-a lansat si pe care doresc sa o prezint intregii lumi, intr-o noua forma, cu un sound fresh, la care, bineinteles, mi-am adus si touch-ul personal, la fel ca in toate piesele produse de mine” declara Dael Damsa.

  Pe langa cariera de artist, Dael Damsa este si un talentat producator & songwriter al noului label THE ONE RECORDS, colaborand pana in prezent printre altii cu artisti precum: Andra si Voltaj, Cleopatra Stratan, Otilia, Celia, Faydee, Nadir, Deepside Deejays, Triplo Max etc.

  Videoclipul este unul cu o actiune SF, cu efecte vizuale si elemente digitalizate, care se petrece intr-un viitor nu foarte indepartat, intr-o lume guvernata de inteligenta artificiala, in care robotii cu aspect umanoid si oamenii locuiesc impreuna in aceeasi casa. In timp ce, personajul principal interpretat de Dael, lipseste de acasa, femeia robot pe care acesta o are, pleaca in explorarea lumii fara stirea lui, ea nefiind inca pregatita sa faca acest pas. Cand acesta se intoarce acasa si nu o gaseste, se sperie si pleaca in cautarea ei, folosindu-se de tehnologia avansata de care dispunea pentru a-i da de urma. Explorand strazile orasului de una singura, femeia robot se expune mai multor pericole si intr-un final isi consuma bateria, sursa de energie care o facea sa functioneze. In cele din urma, Dael reuseste sa o gaseasca si sa o recupereze, aducand-o intreaga, acasa, unde o va pune la incarcat.  La fel ca celelalte proiecte marca The One Records si acest videoclip poarta semnatura echipei talentate de la Mau Creative.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *