Dagny a lansat Heart In The Making
2023-04-28 17:54:24

Dagny a lansat “Heart In The Making”, o felie de perfecțiune indie-pop prin care artista explorează partea impulsivă a personalității sale pe un fundal de chitară.
Vorbind despre inspirația lirică din spatele „Heartbreak In The Making”, Dagny a spus: „Heartbreak In The Making înseamnă, în esență, să te scufunzi în ceva, chiar dacă ai sentimentul că nu se va termina niciodată bine. Ca prima tequila; știi încotro se îndreaptă noaptea, dar o faci oricum.”

Născută în Tromsø, Norvegia, Dagny Norvoll Sandvik este o adevarata forță pop. Până în prezent, muzica ei a fost difuzată de peste un miliard de ori, iar ea a fost nominalizată la 6 premii Grammy norvegiene (Spellemannprisen). In plus, Dagny a scris melodii pentru Katy Perry, Ashnikko și Julie Bergan și a colaborat cu trupe, inclusiv eroii indie-rock din Liverpool, The Wombats, super-producătorul american Steve Aoki, colegii norvegieni Kygo, Astrid S și Seeb și trupa indie-pop Crystal Fighters.

Albumul sau de debut “Strangers / Lovers”, lansat în mai 2020, și-a dovedit acreditările, generând single-ul de succes „Somebody” cu peste 80 de milioane de stream-uri numai pe Spotify, cu multe recenzii pozitive de la The Guardian, The Independent, BBC Music, The Metro și multe altele.

În 2022, Dagny s-a angajat într-un turneu norvegian sold-out, care a durat peste două luni, vânzând peste 16.000 de bilete, urmat de 3 spectacole sold out la Londra, Berlin și Amsterdam, în mijlocul unei veri aglomerate de festivaluri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *