Dagny a lansat single-ul Brightsider
2022-06-13 16:58:41

Dagny a lansat single-ul “Brightsider”. Vara artistei va fi plină de apariții în festivaluri norvegiene și de o serie de spectacole la Londra, Berlin și Amsterdam. „Brightsider” urmează lansarea albumului de debut al lui Dagny, “Strangers / Lovers”, din 2020 și a single-ului ei în colaborare din 2021 cu Astrid S, „Pretty”.

Dagny descrie modul în care ea însăși, printr-o perioadă de mici impulsuri noi și stimuli externi, a simțit nevoia de a crea un spațiu în care visează și așteaptă cu nerăbdare tot ce are de oferit viața.
Dagny a continuat spunând: „Unul dintre punctele mele forte și cele mai bune calități este tocmai faptul că pot vedea ceea ce este pozitiv”.

Dagny s-a angajat recent într-un turneu norvegian sold-out care a durat peste două luni, vânzând peste 16.000 de bilete. Acum se întoarce pentru a cânta un spectacol la Londra pe 17 septembrie, împreună cu întâlniri la Berlin și Amsterdam, o vară plină de festivaluri din Norvegia – poate cel mai remarcabil lucru este un loc prestigios pe scena principală la cel mai mare festival de vară din Norvegia, Øyafestivalen, alături de Gorillaz, Nick Cave. & The Bad Seeds și Florence and the Machine.

„Pentru mine, cântatul live a fost întotdeauna alfa și omega de a fi muzician”, spune Dagny. „Aproape ca sensul vieții, de fapt. Am lucrat la această melodie (și la mai multă muzică nouă!) și sunt atât de încântată să o aduc pe scenă în această vară.”

Până în prezent, muzica lui Dagny a acumulat peste un miliard de stream-uri pe toate platformle de streaming, ea a fost nominalizată la 6 premii Grammy norvegiene (Spellemannprisen), are melodii co-scrise pentru Katy Perry, Ashnikko și Julie Bergan și a colaborat cu duo-ul EDM Seeb, super-producătorul american Steve Aoki, eroii indie-rock-ului din Liverpool The Wombats și trupa indie-pop spaniolă-engleză Crystal Fighters.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *