Dagny a lansat single-ul Ray-Bans
2023-09-14 18:41:45

Dagny a lansat single-ul “Ray-Bans”. Senzația pop norvegiană anunță astăzi o nouă trilogie de mini-albume, care începe odată cu lansarea ELLE, personajul titular și titlul primului capitol al trilogiei. ELLE, lansat mai târziu în această toamnă, va cuprinde 8 piese, inclusiv single-urile lansate anterior „Heartbreak In The Making” și „Same Again (For Love)” – și single-ul lansat astăzi, 8 septembrie, „Ray-Bans”. Plin de melancolie, noul single „Ray-Bans” este una dintre cele mai sigure, dar totuși cele mai introspective și vulnerabile piese ale lui Dagny de până acum.

Despre noul single, Dagny a spus:
„Inspirat de pop-ul melodic și melancolic al anilor 90; Ray-Bans oferă o stare de spirit diferită și arată o latură puțin mai vulnerabilă decât o parte din muzica mea anterioară. Sper să poată reprezenta coloana sonoră a melancoliei toamnei, pentru cei care ar putea avea nevoie.”
După ce am experimentat cu o varietate de sunete, emoții și subiecte, am avut toate aceste melodii care au însemnat ceva pentru mine, dar trebuia să găsesc o modalitate de a le aduna pe toate într-un album. Nevrând să mă limitez creativ sau emoțional, am început să joc cu conceptul de alter ego-uri diferite sau versiuni amplificate ale mele, ca modalități de organizare a melodiilor.”

Pentru noul mini-album, ELLE, Dagny s-a întors în studio pentru a colabora cu compozitori precum Nick Hahn (Rita Ora, Sigrid), Mozella (Miley Cyrus, Rihanna), Oliver Lundström (Carly Rae Jepsen) și Maria Hazell (Mabel, ALMA). Proiectul de 8 piese rezultat este un corp de lucru divers, onest și dinamic, cu un fir emoțional consistent și captivant care curge prin vene. De la momente profund intime și vulnerabile până la melodii pop uriașe încărcate emoțional, care îi vor face pe ascultători să țipe din răsputeri, Dagny a oferit un instantaneu tentant al puterilor sale pop cu ELLE, iar acesta este doar începutul.

Noul mini-album ELLE al lui Dagny apare pe 20 octombrie prin Little Daggers Records. Pentru a sărbători lansarea ELLE, Dagny va porni într-un turneu european principal în aprilie 2024, inclusiv o întâlnire la Londra, la O2 Islington Academy, pe 3 aprilie. Înainte de aceasta, Dagny va susține cel mai mare spectacol de până acum la Spektrum Arena din Oslo, cu o capacitate de 10.000 de locuri, pe 18 noiembrie.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *