Dan, artistul proiectului naD, își lansează prima melodie, „Lumea văzută de jos"
2024-07-27 13:54:32

Dan, cunoscut ca artistul din spatele proiectului naD, își dezvăluie noua melodie, „Lumea văzută de jos,” care marchează începutul oficial al carierei sale muzicale, după participarea la emisiunea Vocea României, sezonul 10, difuzat în anul 2022, în cadrul căruia l-a avut ca mentor pe Denis, cunoscut pentru proiectul The Motans.
Dan își propune să cucerească cele mai mari scene cu muzica sa unică.

Descoperă povestea lui și mesajul noii melodii în videoclipul lansat ieri.

„Lumea văzută de jos nu e doar o piesă, e un sentiment ce îmbină mai multe stări, situații și trăiri din viața fiecăruia. E o întreagă poveste ce are ca mesaj lupta interioară profundă, amestecată cu sentimente de confuzie, suferință și resemnare”, declară el. Piesa a fost compusă de Dan, alături de Gabriel Huiban. Videoclipul a fost filmat în decursul unei zile, într-o locație din București, fiind regizat de către Gabriel Huiban, alături de Lazăr Cercel și Daniel Cristea, în rolul de director de imagine. Scenele surprind atmosfera melancolică și complexitatea emoțiilor descrise în versuri, reprezentând o exprimare vulnerabilă și autentică din partea artistului.

Dan este artistul din spatele proiectului naD, un proiect muzical care reflectă pasiunea și dedicația sa profundă. „Este un proiect în care am investit mult timp și muncă”, așa cum declară el. Originar din Chișinău, Republica Moldova, Dan visează să cucerească cele mai mari scene cu muzica sa inovatoare. Deși a avut cândva visul de a deveni baschetbalist, pasiunea sa pentru muzică a luat prioritate.
„Sunt un băiat simplu cu o multitudine de visuri, iar unul dintre acestea este să ajung unul dintre cei mai buni artiști de muzică românească”, spune el.

Dan este atras de toate formele de artă, dar în mod special de arta abstractă – un curent artistic care, deși nu există în mod fizic, se simte pe hârtie. De asemenea, își manifestă interesul pentru regie și actorie de film.

Participarea sa în emisiunea Vocea României i-a oferit oportunitatea de a-și schimba viața și de a influența pozitiv viețile altora prin muzica sa. „După participarea în show-ul Vocea României, am șansa să schimb viața oamenilor și propria viață. Dacă vrei să mă cunoști mai bine, ascultă-mi muzica și simte mesajul”, este ceea ce transmite Dan publicului.

Planurile sale de viitor includ o serie de proiecte la care lucrează intens în studio, cu scopul de a lansa cât mai multe piese în perioada următoare.

Păreri?

19 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *