Dan Bălan și Irina Rimes cuceresc orice inimă cu piesa ,,Ultima noapte”
2024-04-02 12:07:00

Două embleme ale industriei muzicale, Dan Bălan și Irina Rimes, colaborează pentru prima dată și lansează oficial piesa ,,Ultima noapte”. Debutul colaborării lor a avut loc la concertul Sufrageria Irinei de la Sala Palatului, unde Dan Bălan a fost invitatul surpriză al serii. Piesa a cucerit publicul și s-a viralizat instant pe platformele sociale, oamenii din sală înregistrând nașterea unui nou hit.

Piesa a fost scrisă și produsă de nimeni altul decât Dan Bălan.

Videoclipul pentru ,,Ultima noapte” este o călătorie autentică în anii ’70, surprinzând o repetiție muzicală vibrantă. Realizat pe peliculă, cu culori vibrante și efecte de post-producție pentru autenticitate, videoclipul redă energia și chimia dintre Dan Bălan și Irina Rimes, într-un cadru care respiră atmosfera acelor vremuri.

,,Sunt fericit că împreună am reușit să dăm o stare specială acestei piese. Când m-am întrebat cine ar putea exprima cel mai bine o atmosferă nostalgică, Irina a fost prima care mi-a venit în gând. Ascultându-i piesele de-a lungul timpului, știam cum poate să simtă ea muzica și eram sigur că împreună putem realiza ceva frumos. Sper ca și ascultătorii noștri să simtă la fel.” ne spune Dan Bălan.

,,Îl admir pe Dan Bălan încă de când eram adolescentă, este cu siguranță o emblemă a muzicii și să lansez o piesă alături de el, mă împlinește foarte mult atât ca om, cât și ca artist. Mă bucur tare mult că m-a ales pe mine să cântăm împreună această poveste. Sper să vă placă la fel de tare.” ne spune Irina Rimes.

Dan Balan & Irina Rimes – Ultima Noapte |
Official Music Video
Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este un artist complet, îmbinând rolurile de cântăreț, compozitor și producător – formând astfel trinitatea sacră a muzicii. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost vreodată nominalizat la un premiu Grammy, fiind nominalizat drept co-autor al piesei “Live Your Life”, colaborarea dintre Rihanna și T.I. Ca fondator al trioului eurodance O-Zone, artistul a scris și produs hitul lor internațional “Dragostea din Tei”, cunoscut și sub numele de “Numa Numa Song”. Piesa a devenit instantaneu o senzație la nivel mondial, ocupând primele poziții în topurile din peste 30 de țări și vânzând peste 12 milioane de exemplare.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului şi topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe Youtube. „Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și ,,ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla’s Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry, confirmă versatilitatea sa. În 2022, Irina a lansat și mini seria de documentare „Pe drumul meu”, ce s-a bucurat de un real suport atât în mediul online, în special din partea fanilor, cât și în offline. De asemenea, artista a redevenit unul dintre jurații show-ului Vocea României, difuzat pe PROTV și a avut, conform audiențelor Media Forest, cea mai ascultată piesă a verii lui 2022, „Ba ba ba – Inima mea bate”. În 2023, Irina și-a încântat audiența cu piese precum ,,Neiubita ta”, ,,Flori de mai”, <<Changer>>, ,,Gelos”, dar și cu colaborarea cu Theo Rose pentru ,,Stinge Luminile”, piesă de pe soundtrack-ul oficial Miami Bici 2. Anul 2024 a început cu succesul muzical adus de piesa ,,Ultima”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *