Daniel Caesar a lansat Valentina
2023-03-31 20:27:50

Daniel Caesar a lansat “Valentina”. Cu o săptămână înainte de lansarea celui de-al treilea album NEVER ENOUGH, care va fi lansat pe 7 aprilie, cântărețul, compozitorul, multi-instrumentist și producătorul multi-platină, câștigător al premiului GRAMMY®, Daniel Caesar, își dezvăluie cel mai recent single.
Piesa a fost scrisă inițial de fratele mai mic al lui Caesar, Zachary Simmonds, care i-a adus primul cântec lui Daniel, iar cei doi au rescris piesa împreună. Simmonds a produs apoi melodia alături de colaboratorul albumului Dylan Wiggins.
Săptămâna viitoare, pentru a susține NEVER ENOUGH, Caesar se pregătește să se angajeze în „Almost Enough: The Intimate Sessions”, care va include spectacole în Los Angeles, New York, Toronto, Paris, Londra și Berlin, unde fanii îl pot vedea cântând noul album live în locuri intime.

NEVER ENOUGH include și single-urile recente „Let Me Go” și „Do You Like Me?”, „Let Me Go” se află în prezent pe locul 22 în topul R&B Radio. Înainte de era albumului NEVER ENOUGH, Caesar a primit o nominalizare la Juno Awards 2023 pentru „Traditional R&B/Soul Recording” pentru single-ul din 2022 „Please Do Not Lean”.

În plus, Caesar a urcat pe scena premiilor GRAMMY 2022 alături de Bieber și Giveon pentru a interpreta piesa Peaches, după ce a primit patru nominalizări la GRAMMY®, două nominalizări la Billboard Music Award, a adunat miliarde de stream-uri și, de asemenea, l-a adus pe Caesar pe primul loc în Billboard Hot 100.

NEVER ENOUGH TRACKLISTING:

1. “Ocho Rios”
2. “Valentina”
3. “Toronto 2014”
4. “Let Me Go”
5. “Do You Like Me?”
6. “Always”
7. “Cool”
8. “Disillusioned”
9. “Buyer’s Remorse”
10. “Shot My Baby”
11. “Pain Is Inevitable”
12. “Homiesexual”
13. “Vince Van Gogh”
14. “Superpowers”
15. “Unstoppable”

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *