Dan+Shay lanseaza piesa principala de pe coloana sonora a filmului THE SHACK
2017-02-08 18:31:59

Duo Dan+ Shay au lansat piesa “When I Pray For You” din coloana sonora a filmului THE SHACK.

“When I Pray For You este una dintre cele mai speciale piese scrise de noi” spune Dan Smyers din Dan+Shay. “Impreuna cu prietenii Jon Nite si Justin Ebach, intr-o seara am inceput sa povestim despre viitorul copilas a lui Shay, in acest fel, vers cu vers, piesa s-a scris singura aproape. A fost o zi plina de emotie, una din acele zile care ne fac sa realizam cat de norocosi si binecuvantati suntem”.

Coloana sonora a filmul THE SHACK este compusa din piesele unora dintre cei mai apreciati artisti de muzica pop si country precum: Kelly Clarkson, Aloe Blacc, Lady Antebellum, Dierks Bentley, KING & COUNTRY, Brett Eldredge si NEEDTOBREATHE.

Filmul, o ecranizare dupa bestsellerul cu acelasi nume va avea premiera in cinematografele din Statele Unite ale Americii pe data de 3 Martie si ii va avea in rolurile principale pe Sam Worthington, Octavia Spencer si Tim McGraw.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmariti teaserul filmului THE SHACK si clipul piesei “When I Pray For You”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *