DARA colaboreaza cu Matteo pentru single-ul Call Me
2022-01-21 23:37:00
Considerată cea mai mare vedetă pop din Bulgaria, DARA este o marcă înregistrată pentru hiturile de calitate în țara ei de origine și pe teritoriile balcanice.
Single-urile și videoclipurile ei au obținut peste 80 de milioane de streamuri și numeroase #1 în topul Oficial Airplay din Bulgaria.

Cel mai recent single internațional „Thunder”, care a rămas 14 săptămâni în topul bulgar, a fost scris împreună cu duo-ul KU3E (Chris Young & Mats Genc – melodii scrise anterior pentru Jason Derulo, Kylie Minogue, Lionel Richie etc.).

Pentru cel mai nou proiect al ei „Call Me”, care este o coproducție între Virginia Records și Universal Music România, DARA și-a unit forțele cu hitmaker-ul român Cristian Tarcea – Monoir, care a produs piesa și cu Matteo, ale cărui proiecte au peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube, peste 20 de milioane de streamuri pe Spotify/
În 2018, hitul record al lui Matteo „Panama” a luat cu asalt utilizatorii TikTok și l-a condus într-un turneu de mare succes în toată Asia.
Colaborarea DARA și Matteo – „Call Me” va fi lansata în peste 10 țări, inclusiv Bulgaria, România, SUA și Canada.

Rebelă și determinată, DARA este în fruntea industriei muzicale în Bulgaria. Cu vocea ei distinctivă, stilul atrăgător și carisma irezistibilă, artista este recunoscută drept unul dintre principalii „trend-setteri” în Balcani și cel mai iubit star al Bulgariei. Toate piesele ei au ajuns pe locul #1 în Official Airplay Chart în Bulgaria. In prezent, DARA face parte din juriul emisiunii The Voice Bulgaria.

Dara a debutat în 2016 cu piesa „K’vo Ne Chu”, care a ajuns pe locul #1 în Official Airplay Chart. În 2017, DARA a primit premiul pentru „Best Female Artist” la Bulgarian Annual Music Awards. De atunci, cariera ei a fost într-o continuă și accelerată creștere, atât local, cât și internațional. Hit-urile ei din 2020 „Ai Ai” („Fire”) și „MAMACITA” demonstrează că artista este un fenomen pop, cu multe recorduri la activ și adorat de public.
DARA a lucrat cu producători de top, precum Jungleboi (ZAYN, Rihanna, G-Eazy, will.i.am., Craig David, R3HAB), Chris Young, Yoad Nevo, faimosul producător român Monoir și mulți alții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *