Daria Lupi, Cabron și DJ CATSULTAN colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „În bătaia vântului"
2024-01-25 20:34:24

Daria Lupi, Cabron și DJ CATSULTAN își unesc pentru prima dată forțele și aduc în playlisturi „În bătaia vântului”, un single plin de energie și pasiune, ce te va cuceri de la primele beaturi. Cu muzica și versurile compuse de către Șerban Cazan alături de Cabron, Daria, Oxi și Darius, „În Bătaia Vântului” este o piesă ce îmbină versurile puternice cu chimia vocală inconfundabilă creată între cei doi artiști. Single-ul este o călătorie muzicală emoționantă prin sound și versuri, ce invită ascultătorii să-și lase sentimentele în bătaia vântului.

În urmă cu trei luni, Daria Lupi a lansat „Sabroso”, primul single din cariera sa, o piesă fresh cu influențe reggaeton, numai bună de pus pe repeat. Cu pasiune pentru songwriting și cu gândul de a-și dezvălui poveștile prin muzica sa, Daria Lupi scrie și compune, implicându-se trup și suflet în proiectul său muzical.

DJ CATSULTAN a aterizat pe planeta Pământ și nu plănuiește să o părăsească prea curând. În timp ce încerca să-și găsească drumul spre casă, extraterestrul care și-a părăsit nava spațială a observat că specia lui și oamenii de pe Pământ au două lucruri în comun: dragostea și muzica. Așa a început colaborarea dintre DJ CATSULTAN și Matteo pentru „Bossman”, urmată de piesa „Smekera rău”, alături de Emy Alupei.

Cabron activează pe piața muzicală din România de peste 20 de ani. A început cu Shobby cu care a avut trupa Codu’ Penal. În 2006 a lansat primul album solo, „Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. În 2008 a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hituri la toate radiourile din România, printre ele numărându-se „Arată-le la toți”, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarbă”, „Dă-o tare”, „Vocea ta”, „La masa mea”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *