Daria si Raris Crisan lanseaza un nou cover!
2021-11-30 11:23:00
Sentimentele de melancolie se află în anotimpul lor preferat, toamna. Acesta este momentul în care tindem să ne uităm deseori în trecut și, uneori, să mai deschidem din sertarele cu amintiri nu neapărat plăcute. Totuși, chiar și acest proces este unul care poate deveni  lovely atunci când există două voci care să te poarte pe acest drum anevoios, dar atât de necesar de parcurs.
Daria și Raris Crișan revin cu o nouă piesă împreună, un cover al originalului  lovely, interpretat de către Billie Eilish și Khalid. Produsă de către fratele lui Billie Eilish, piesa a putut fi auzită inclusiv în cadrul serialului  13 Reasons Why, în ultimul episod din cel de-al doilea sezon – într-un moment de eliberare, așa cum poate fi și acesta; în care lăsăm grijile în trecut și începem să ne bucurăm de prezent.
“Lovely” reprezintă pentru noi o melodie de suflet, pe care o cântăm de mult timp împreună. Simt că emoția pe care o trasmitem poate ajunge profund în sufletul ascultătorului, pe care îl aducem în povestea noastră. Vocile noastre s-au completat atât de bine din prima, încât am stabilit amândoi că trebuie să o lansăm cât mai repede cu putință., spune Daria.
Sunt foarte fericit că am reușit, împreună cu Daria, să dăm o notă personală melodiei “Lovely”. O apreciem mult pe Billie Eilish, iar piesa ni s-a părut foarte potrivită pentru noi. Linia melodică, versurile și atmosfera indusă de arajamentul orchestral ne-au inspirat foarte mult., adaugă Raris.

Câștigătoare a festivalului   Mamaia Copiilor în 2017, Daria a fost mereu pasionată de domeniul artistic. De la muzică la dansuri și, mai nou, actorie, talentul Dariei a putut fi remarcat de la cele mai mici vârste. În 2019, aceasta a câștigat premiul cel mare la   Virgin Radio Talent Hunt, iar 2020 a fost anul în care a reușit să intre în primii 10 la UNATC I.L. Caragiale, secția  Actorie.

Între anii 2011 și 2014, Raris a câștigat diferite festivaluri de muzică, ajungând inclusiv în finala   Next Star. Îi place să cânte și la pian, și la chitară, iar compoziția și producția muzicală sunt două domenii care îl atrag din ce în ce mai mult. Raris își dorește să urmeze o universitate din străinătate, visul său fiind să aducă în România cele mai noi tendințe din muzică.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *